Sæt kulør på med Tendens maling

Er der et rum, du vil pifte op? Med maling fra Tendens kan du trygt skifte farve. Al Tendens maling får kvalitetskontrol, så du er sikret god dækkeevne. Det har du tilfredsgaranti på. Se udvalget, og få tonet din maling i lige præcis dén farve, du kan lide.

FIND DIN RETTE FARVE MED TENDENS MALING

Når du maler dine vægge, kommer dit hjem hurtigt til at se nyt og flot ud – uanset om du går efter den samme farve eller forskellige. Dog kan det virke svært at finde frem til den helt rigtige farve, når boligen skal have et penselstrøg. Skal farven være neutral og hvid, eller er du i humør til at give fuld skrue med farvepaletten?

Uanset hvad du leder efter, vil vi næsten garantere, at vi har en farve til dig. Tendens maling har nemlig 6.000 forskellige farver, du kan få tonet helt gratis i din lokale Bilka. Da udvalget både er nem at male med, dækker godt og holder længe, får du dermed mindst muligt besvær og tid med malerarbejdet.

Vælger du Tendens maling, kan du se frem til:

  • yderst holdbar maling til alle slags rum
  • gratis toning med 6.000 forskellige farver
  • god dækkeevne og lang holdbarhed
  • fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
     

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal gå efter? Find både farvekort med deres mest populære farver, som du kan tage med hjem eller en farvevifte. På den måde kan du let og trygt undersøge, hvordan farven vil se ud netop dér, hvor du gerne vil forny. Bagefter kan du læse vores guide Få de bedste malertips til både inde og ude.

HVAD SKAL DU OVERVEJE, NÅR DU VÆLGER FARVE?

Når du skal finde en god farve, afhænger dit valg både af mode, trends og ikke mindst temperament og smag. Dog er det vigtigt, at du også ser på boligen som helhed, rummets orientering i forhold til lys samt rummets funktion. Det er også en god idé at tænke over de møbler og gulvet, der skal være i rummet.

Uanset om du leder efter beroligende blå farver eller en knaldrød til stuen, så kan du være tryg ved at vælge maling fra Tendens.

 

SÅDAN GØR DU DIN VÆG KLAR TIL MALING

Inden du går i gang med maling af din væg, er det vigtigt, at du sørger for, at væggen er klar til at blive malet. Det vil sige, at den skal være rengjort, spartlet og evt. grundet, hvis den ikke har været malet før. Få også spartlet og slebet skader, huller og revner. Brug gerne rigeligt med tid til forarbejde. Det afgør nemlig, hvor godt dit færdige resultat bliver.

Bagefter bør du vælge maling, der er beregnet til vægge og lofter. Det kan du blandt andet gøre ud fra vores guide Sådan vælger du den rigtige maling. Du kan for eksempel gå efter en mattere maling til stuer og værelser end til køkken og bad. Har du paneler, lister og vinduer i træ, skal du bruge træmaling, da det er en helt anden type maling.

Når du har dækket paneler og lister med malertape, så er det bare om at gå i gang med at male. Det er – ganske enkelt – god maling, hvilket gør dit arbejde meget mere simpelt. Det betyder, du skal bruge mindre tid. Og at der går længere tid, før du skal i gang med malerpenslen igen.

 

DET ER MALING, DER ER TIL AT BETALE

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af god maling til billige priser. Det har vi, fordi vi ønsker, du skal kunne forny dit hjem, uden at det skal koste en formue. Hvad enten det drejer sig om soveværelset i en ældre villa eller entréen i en nybygget lejlighed. Her er udvalget fra Tendens ingen undtagelse.

Med malingen herfra kan du nemlig få et tilfredsstillende resultat og nemt nå i mål med projektet. Samtidig ved de, at der ligger en del arbejde inden selve malingen – møbler skal fjernes, der skal vaskes ned og dækkes af. Det tager de højde for, da al Tendens maling dækker ordentlig, har en god konsistens, holder længe – og så er den til at betale.

På den måde kan du lettere skabe glød, energi og personlighed i dit hjem. Kom derfor forbi din nærmeste Bilka, og få gratis toning med en af de tusindvis af forskellige farvenuancer, du finder i Tendens’ farvevifte.