FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Black Friday

Black Friday på dansk

I Danmark elsker vi Black Friday – og det går efterhånden ikke nogens næse forbi, når den voldsomt populære mærkedag rammer hele landet i slutningen af november. Det er vi naturligvis glade for!

 

Black Friday – vilde tilbud for hele familien

Denne fredag er noget helt, helt særligt! Det er en sand festdag, som vi har tænkt os at fejre på allerbedste vis. Det betyder først og fremmest, at du kan vente dig det ene knaldtilbud efter det andet. Her hos Bilka.dk mener vi, at Black Friday skal være for hele familien. Derfor finder du her på siden – og i ikke mindst i vores fysiske butikker - varer inden for alle de store kategorier som bolig, elektronik, legetøj og meget, meget mere. Det bliver stort!

 

Køb årets julegaver på Black Friday

Der findes typisk to slags mennesker – dem, der har styr på og købt alle gaverne, inden kalenderen siger december, og så er der dem, der først har nået dem alle i allersidste øjeblik. Uanset hvilken af de to grupper, du hører til, er der store besparelser at lave på årets julegaveindkøb, hvis du køber gaverne på Black Friday. Det er måske især en fordel for dig, der hører til sidstnævnte gruppe. Så sparer du ikke bare penge, men kan også med god samvittighed læne dig tilbage i december, nu hvor julegaverne er klaret!

Vil du også gerne købe billigere julegaver – og dermed have flere penge i december? I så fald er det en god ide, hvis du allerede nu begynder at forberede gaveindkøbet. Det gør du bl.a. ved at bede om ønskelister fra de familiemedlemmer, venner osv., som du skal give gave til.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med Facebook-siden

Udover vilde tilbud og store besparelser vil vi på dagen sørge for en masse sjove tiltag for hele familien. Hvis du gerne vil holde dig helt opdateret på Black Friday og alt, hvad Bilka.dk kan tilbyde denne dag, er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også holde øje med vores Facebook-side.

 

Husk også Cyber Monday og Singles Day

Husk også, at Black Friday langt fra er den eneste dag i november, hvor du kan få fingre i vanvittige tilbud. Mandagen efter er det nemlig tid til Cyber Monday, der er webbutikkernes svar på Black Friday – og et par uger forinden, d. 11/11, gælder det Singles Day, selvforkælelsesdagen over dem alle. Begge dage er ligeledes vilde tilbudsdage, hvor du kan få knivskarpe priser på alt, du mangler!

 

Vi glæder os til både Cyber Monday, Singles Day og Black Friday ikke mindst – ses vi?

Du var måske ikke klar over det, men det er ikke tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Black Friday sker nemlig altid dagen efter Thanksgiving, den amerikanske mærkedag. At den store indkøbsdag ligger netop efter Thanksgiving er en god huskeregel i USA, da langt størstedelen formentlig ved, at mærkedagen – der er lige så kendt og fejret i USA, som jul er det i Danmark – er den fjerde torsdag i november. Det hjælper naturligvis ikke dig her i Danmark, hvis du ikke kender datoen for Thanksgiving. For at gøre det nemmere for dig, så du ved lige præcist hvornår, du skal være klar til Black Friday, har vi derfor samlet datoerne for dagen de næste par år:

  • 2025: fredag den  28. november

  • 2026: fredag den 27. november

  • 2027: fredag den  26. november

Som det kan ses herover, er datoen for tilbudsdagen ikke den samme, da den skifter fra år til år. Du kan dog altid regne med en ting, og det er, at Black Friday altid ligger mellem den 23. og 29. november.