Find fint dametøj på Bilka.dk
Find fint dametøj på Bilka.dk

Dame

Se hele udvalget af tøj, sko og accessories til damer her på Bilka.dk. Du finder dametøj og sko i de nyeste farver, styles og til en hver anledning. Uanset hvilken stil du har, finder du helt sikkert noget nyt til at pifte din garderobe op.

Se alle produkter

Kategorier

Nyheder til kvinder

Se hele udvalget af de nyeste styles, farver og snit til kvinder. Pift garderoben op med sæsonens trends og tendenser og sammensæt det til din egen personlige tøjstil. Gå på udkig og bliv inspireret af de mange flotte nyheder. 

Plus size tøj til kvinder

Se vores store udvalg af plus size tøj til kvinder i større størrelser. Hele VRS Jackie serien byder på moderigtigt dametøj, hvor du ikke går på kompromis med tidens mode og trends. Find lige netop dét, du står og mangler her. 

 

 

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Inspiration med VRS

Guides til tøj og sko

Vi har samlet en række forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.