Cyber Monday 2024

Den 2. december 2024 er det Cyber Monday - den helt store online shopping dag, og i Bilka er vi parate til at gå helt amok her i webshoppen. Du er selvfølgelig inviteret! Følg med på denne side for at se alle Cyber Monday kampagner. Her hos Bilka elsker vi nemlig Cyber Monday og fejrer selvfølgelig dagen med en fest af gode priser.

Få Cyber Monday-tilbud i din indbakke

Tilmeld dig Bilkas nyhedsbrev og få gode Cyber Monday-tilbud tilsendt.

Cyber Monday

Er du vild med gode tilbud og kæmpe besparelser på alle de ting, du ønsker dig? I så fald er november formentlig din yndlingsmåned. Hvis ikke det endnu er tilfældet, skal du bare læse med herunder, for at finde ud af hvorfor vi mener, den bør være det. Slutningen af november er nemlig højsæson for tilbudsjægere og alle andre, der jagter de helt lave priser. Fredagen efter den amerikanske mærkedag Thanksgiving er det Black Friday, der er den måske største indkøbsdag overhovedet. Mandagen efter Black Friday kaldes Cyber Monday – en indkøbsdag, hvor der er særlig fokus på onlinehandel. Herudover er der Singles Day, den nok så kendte, men mindst lige så vilde tilbudsdag, der ligger i midten af november, nemlig d. 11/11. Singles Day er dagen, hvor du skal forkæle dig selv.

Hvad er Cyber Monday?

Det er kun gået en vej med Black Friday – tilbudsdagen over dem alle – de sidste par år. Alene de salgstal, der bliver ved med at slå rekorder, siger noget om, hvor stor dagen er blevet, og at hele Danmark er med, når startskuddet lyder. Men vidste du, at Cyber Monday er på vej til at blive lige så stor som Black Friday? Webhandel er blevet mere og mere populært. Det, at kunne foretage alle sine køb i sofaen med en kop kaffe og dermed undgå menneskemylder, stress og jag, er – naturligt nok, kan man sige – en ting, som de fleste kan lide. At du tilmed kan spare masser af kroner, ved at foretage dine indkøb på denne måde, gør det ikke mindre attraktivt. Det er derfor ikke helt uden grund, at det spås, at Cyber Monday bliver lige så stor en handelsdag som Black Friday.

Cyber Monday er nemlig webbutikkernes svar på Black Friday, hvor salget udelukkende foregår online. Tilbuddene er vilde og mange – ligesom de også er det til Black Friday – så det er bestemt ikke uden grund, at dagen er blevet så populær. Det er med andre ord en ægte tilbudsfestdag, og du kan fejre den med os på siden her!

 

Gode priser til alle

Som det er tilfældet fredagen forinden, kan du også på Cyber Monday finde tilbud i alle kategorier. Du kan glæde dig til gode priser indenfor kategorier som legetøj, boligudstyr, elektronik og meget, meget mere. Det betyder, at der denne dag er tilbud for enhver smag og behov – og det gælder til både piger og drenge, mænd og kvinder samt voksne som børn.

 

Køb årets julegaver på Cyber Monday

Fik du ikke taget hul på julegaveindkøbet til Black Friday? Eller måske kom du godt i gang – men uden at blive helt færdig? Uanset hvilken af de to, der passer på dig, er Cyber Monday en oplagt mulighed for at foretage nogle – eller alle – af julens indkøb. Hvis du gør det på Cyber Monday, er det ikke bare hurtigere, nemmere og mere bekvemt, end det formentligt er, hvis du skulle løbe fra butik til butik. Du sparer ikke mindst penge, da besparelserne er til at tage og føle på. På den måde er der også mere at gøre godt med til alle de andre ting, der skal også skal købes og forsøde tilværelsen i december.

 

Følg med på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil selvfølgelig ikke gå glip af de allerbedste tilbud, når startskuddet går til Cyber Monday, vil du? Gør dig derfor selv den tjeneste at følge med på siden her. Her kan du nemlig holde dig opdateret om vores tilbud og kampagner, og det er ikke bare dem, vi har til Cyber Monday, men også til Black Friday, Singles Day og vores øvrige udsalgs- og tilbudsdage. Du kan ikke mindst også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvori du også får besked, så du kan komme først til at udnytte de mange gode tilbud på Bilka.dk. Følg også gerne vores Facebook-side. Der er med andre ord rigtig god grund til at forberede dig og være ude i god tid, når skal du have fingrene i de bedste tilbud.

Husk også, at du på Bilka.dk får ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked og vi har Danmarks største vareudvalg. Det betyder, at du hos os finder alt, du skal bruge!