Singles Day - årets største handelsdag

Hvis du går og tror, at Black Friday er den største handelsdag i løbet af året, kan du godt tro om igen. Det kinesiske fænomen Singles Day har nemlig overhalet Black Friday med længder i Kina og USA, og det vinder langsomt men sikkert indpas i Danmark. Singles Day er dagen, hvor du skal forkæle dig selv – og hvad er bedre at gøre det med end vilde tilbud på dét, du allerbedst kan li’? Fejr Singles Day med os her på siden!

Få Singles Day-tilbud i din indbakke

Tilmeld dig Bilkas nyhedsbrev og få Singles Day-tilbuddene i din indbakke, så snart de er klar! Se hvordan du tilmelder dig nyhedsbrevet, her.

VALENTINES DAY FOR SINGLER

Ved du endnu ikke, hvad Singles day er? Singles Day startede som en slags Anti-Valentines Day i Kina, og det var helt tilbage i 90'erne. Det var dengang et par kinesiske studerende – formentlig singler – der ville gøre op med den nedslående følelse, man som single kunne få, når kalenderen sagde Valentines Day og kærligheden blev fejret. Der kunne man nemlig for alvor mærke, at man er single. Alibaba, der er kinesernes svar på Amazon, startede derfor et nyt onlinekoncept op med fokus på tilbud til enlige. Det blev startskuddet til et helt nyt fænomen, der i dag har udviklet sig til at involvere tilbud på alt mellem himmel og jord - nøjagtig som Black Friday, men nu bare langt større.

HVORNÅR ER DER SINGLES DAY?

Datoen for Singles Day er en af nemmere datoer at huske. Singles Day ligger nemlig altid d. 11. november – dvs. 11/11. Dette kommer sig naturligvis af, at tallet også kaldes ”single”. Det kan du notere i kalenderen allerede nu! Netop november er en god måned at hæfte sig ved, hvis man kan li’ gode tilbud og vilde rabatter. Det er nemlig også i denne måned – blot et par uger senere – at de to store og efterhånden meget populære mærkedage, Black Friday og Cyber Monday, også finder sted.

FOKUS PÅ SELVFORKÆLELSE

Hvor Valentines Day er mærkedagen for kærlighed og tosomhed, er Singles day individets dag. I starten var det egentlig kun de enlige, som dagen var tiltænkt, men det har heldigvis ændret sig. Nu er Singles day nemlig dagen, hvor alle – også dem, der er i et forhold – skal fejres og forkæles. Det har vi gjort nemt for dig med vilde tilbud på alt, hvad hjertet begærer. Selvforkælelse behøver nemlig ikke være dyrt!

Selvom Singles Day i dag bugner af tilbud i alle mulige afskygninger, er det naturligvis stadig dig, der er i fokus. Det er dagen til selvforkælelse, og dagen hvor du ikke skal tænke på gaven til konen, manden, børnene eller far og mor – her det nemlig dig, der skal forkæles! Gaverne til dine venner og kære har du nemlig rig mulighed for at købe et par uger senere til Black Friday og Cyber Monday.