Pallehynder

Er du vild med det rå udtryk, er et pallemøbel et smart og trendy valg til din terrasse eller til hjørnet på altanen. Det er en billig måde at få integreret en lille hyggelig oase, hvor du kan slappe af og slænge dig. Pallemøblet kan både bruges som en pallesofa eller som en tumleplads til børnene. Du kan vælge et pallehyndesæt eller selv sammensætte de pallehynder, som matcher din stil.

Se pallehynder til din terrasse i forskellige farver

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pallehynder

 

Derfor bør du købe hynder til paller

Vil du gerne bygge din egen palle som møbel? Så skal du selvfølgelig også have dejlige pallehynder til. Vi har håndplukket bløde hynder, der gør det behageligt for dig at sidde i møblerne. Du kan også sammensætte dem, så de passer i enhver form.

Her på siden kan du vælge mellem flere størrelser, designs og farver indenfor pallehynder. Fælles for dem alle er, at:

  • De fås i et væld af farver til din smag.
  • De har forskellige mål - også til EUR paller.
  • De er utroligt lette at vedligeholde og bløde.
  • De har et indbydende design og fine detaljer.


Du kan vælge hynder til paller som sæt eller selv sammensætte de pallehynder, som matcher din stil. Dit hjemmelavet møbel er en billig måde at få integreret en lille hyggelig oase, hvor du kan slappe af og slænge dig. Både som en pallesofa eller som en tumleplads til børnene.

For at skabe en afslappende oase, kan du indrette dine pallemøbler med et passende havebord til for at skabe den helt rigtige atmosfære. Så kan du nyde noget at drikke eller spise i uderummet, når sommeren begynder.

 

Fuldend looket med pallesofa hynder

Med pallesofa hynder kan du fuldende looket på din pallesofa. Uden pallehynder kan sofaen fremstå meget rå, og den er heller ikke særlig behagelig at sidde på. Ved at tilføje en pallepude til møblet, kan du øge komforten samtidig med, at du kan skabe det helt perfekte look.

En pallepude i en frisk farve kan give den helt rigtige balance mellem det rå og det fine. Pallehynder giver dit pallemøbel et indbydende udtryk, så du får lyst til at opholde dig i møblet. Fuldend looket med et blødt tæppe, der passer godt til pallehynderne, så du er klar til at nyde din lille oase.

 

 

Find de bedste hynder til paller

Når du skal indrette altanen, børneområdet eller terrassen med pallehynder, bør du tænke over: størrelsen, materialet og tykkelsen. Heldigvis er de fleste paller i bestemte størrelser, så du nemt kan købe vores bløde pallehynder, der passer til. 

Udover størrelsen på dine pallehynder skal du også tænke på tykkelsen. For ikke at mærke det hårde træ og brædderne mellem pallerne, så kræver det nogle tykke hynder til paller. Du kan med stor fordel købe en hyndeboks til opbevaring, da mange pallehynder har det bedst i tørvejr.

 

Køb dine pallesofa hynder på Bilka.dk

Bestil dine pallepuder nemt på Bilka.dk og få ubegrænset returret. Virker dine hynder til paller for små, eller er de i en forkert farve? Du ka’ bytte dine varer i intakt og original emballage både online og i dit Hypermarked i ubegrænset tid. Bare husk din kvittering.