Havesofaer

I en havesofa kan du ligge og slænge dig eller i timevis sidde behageligt. Derfor er sofaen det oplagte sted at sidde og nyde din have. Sofaer til haven er stort set vedligeholdelsesfrie. Se vores store, aktuelle udvalg af havesofaer herunder.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havesofa giver et hyggeligt sted at nyde haven

Drømmer du om et hyggeligt sted i haven, hvor du kan sidde og sludre med dine gæster i flere timer, eller hvor du bare kan nyde haven på egen hånd, er en havesofa en oplagt mulighed. Der kan du slænge dig efter en lang dag eller sidde behageligt, når I er mange.

  • Giver et komfortabelt sted at nyde haven
  • Kan tåle at stå ude i næsten al slags vejr
  • Kræver stort set ingen vedligeholdelse

Havesofaer er skabt, så de kan stå ude i al slags vejr. Nogle af sofaerne har endda hynder, hvor vandet kan løbe igennem dem, så de hurtigt tørrer. Du bør dog sætte din have sofa ind om vinteren. Derudover er de praktiske sofaer til haven stort set vedligeholdelsesfrie.
Sådan vælger du den rigtige havesofa

Når du skal vælge en havesofa, bør du først og fremmest tænke over, hvilken form for havesofa du ønsker. Skal det være en hængesofa, en smart sofa i bambuslook eller en lounge sofa, der give mere komfort end dine andre havemøbler?

Derudover bør du selvfølgelig også tænke over, hvor mange personer der skal være plads til i sofaen. Har du ofte gæster, er det vigtigt, at der er plads til alle. Det kan også være, at du gerne vil skabe en plet i haven, som det bare er dig, der skal nyde.

Havesofa kan bruges i alle haver

Lige meget hvor stor eller lille din have er, vil det altid være muligt for dig at finde en havesofa, der passer ind. Har du mange havemøbler, kan det dog være nødvendigt, at du er lidt kreativ, så du kan få plads til din sofa. For eksempel ved at stable stolene, når du ikke bruger dem.

Bilka er dit hypermarked – vi har Danmarks største vareudvalg.