Havesenge

Med en af vores fantastiske havesenge kan du få det optimale ud af den danske sommer. Sid, hvil, og lig, som du har lyst til. Indstil din haveseng for maksimal komfort, og nyd det gode vejr, når du har tid og lyst. Den er perfekt til afslapning, uanset tidspunktet. Om morgenen, eftermiddagen, aftenen – eller måske til en dansk tropenat under den klare stjernehimmel med en plaid over dig? Se vores udvalg af havesenge herunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havesenge

 

Haveseng til afslapning

Leder du efter det perfekte sted at slappe af i haven, når sommeren melder sin ankomst? Så kan en haveseng være det helt perfekte for dig! Med en haveseng får du det perfekte sted at nyde det gode vejr, en kop kaffe eller endda en middagslur.

Du kan ofte justere ryglænet på havesengen, hvis du fx vil tage en lur eller fordybe dig i en bog. En haveseng danner nemlig ramme for et nyt rum i haven eller på terrassen, hvor du kan slappe af på præcis den måde, du har lyst til, uanset om det er liggende eller siddende.

 

 

Placer din haveseng, hvor du vil

Du kan placere din haveseng præcis, hvor du har lyst til. Den kan stå i hjørnet af terrassen, så du kan bruge den til at slappe af og nyde solen eller som en ekstra siddeplads, hvis du får gæster.

Du kan også skabe en hyggekrog i haven eller i skyggen af træerne, så du kan tage dig et tiltrængt hvil efter dagens strabadser eller læse en god bog i grønne og rolige omgivelser.

Du kan placere din haveseng et sted i haven, hvis du har lyst til at sove udenfor og ligge direkte under stjernehimlen. Hvis din haveseng allerede har hynder, skal du bare medbringe dyner og tæpper, og så er din seng faktisk redt.

 

Forlæng sommerdagene med en haveseng

En haveseng hjælper dig med at få det mest optimale ud af sommerdagene. Du kan altid tage et tæppe eller en dyne med, når solen er på vej ned. På den måde kan du stadig holde varmen, mens du nyder aftentimerne enten alene eller i godt selskab. Bestil din nye haveseng på Bilka.dk og bliv klar til sommeren!