Stålhegn

Skal din have indhegnes med et stålhegn, så er det her på Bilka.dk, du finder materialerne. Herunder finder du nemlig et stort udvalg af stål-hegn til haven, som giver en flot finish og minimalt af vedligehold. Hegnene fås i mange forskellige udgaver, så der er noget til lige præcis dine behov.

Derfor bør du investere i et stålhegn

Stålhegn, glashegn, naturhegn, komposithegn – mulighederne er mange. Men med et stålhegn får du en masse fordele, som taler for, at netop dette slags hegn er et rigtig godt valg til din have, legeplads eller hvad du nu skal have indhegnet:

  • Det er vedligeholdelsesfrit og har lang levetid
  • Det ser godt ud og giver et moderne look
  • Det er nemt og hurtigt for dig selv at sætte op

I udvalget herover finder du også hegn i varmgalvaniseret tråd, som er ideelt, hvis du ønsker at hegne din have ind, men gerne vil gemme hegnet væk. Dette hegn camouflerer sig selv mellem havens planter og træer, samtidig med at det holder ubudne gæster ude og hunden inde på grunden.

Den største fordel ved at vælge et stål-hegn er helt sikkert, at det er vedligeholdelsesfrit. Materialet er meget holdbart, og har derfor en lang levetid, uden at du behøver lægge noget arbejde i det.

Vælger du et stål-hegn til haven, som kommer i paneler, er det desuden enormt nemt at samle. Der findes forskellige design og størrelser at vælge i mellem, og så er der låger, som passer til.

 

Sådan vælger du det rigtige stålhegn

Først skal du finde ud af, hvilken funktion hegnet skal have.

Paneler: Skal det være en del af husets udtryk, bør du vælge et stålhegn i paneler, som flot og moderne hegner haven ind.

Trådhegn: Vil du gerne blot have effekten af hegnet, så ingen børn og hunde kan rende ud af haven, er et trådhegn den rette løsning.

Espalier: Du finder også espalier i udvalget herover, hvor stålet giver espalieret en lang levetid. Med planter eller frugttræer der snor sig op ad espalieret, kan du nemt skabe en rigtig hyggelig oase i haven.

Bestil dit nye stålhegn i dag, og kom hurtigt og nemt i gang med at optimere haven!