Robuste stålhegn

Skal din have indhegnes med et stålhegn, så er det her på Bilka.dk, du finder gode hegn i det robuste materiale. Her på siden finder du vores samlede udvalg af stål hegn til haven, som giver en flot finish og kræver minimal vedligehold. Vores stålhegn fås i mange forskellige udgaver, så du med garanti kan finde noget til lige præcis dine behov.

Derfor bør du investere i et stålhegn

Stålhegn, glashegnkomposithegn – mulighederne er mange. Men med et stålhegn får du en masse fordele, som taler for, at netop dette slags havehegn er et rigtig godt valg til din have, legeplads eller hvad du nu skal have indhegnet.

I udvalget herover finder du også stålhegn i varmgalvaniseret tråd, som er ideelt, hvis du ønsker at hegne din have ind, men gerne vil gemme hegnet væk. Dette hegn camouflerer sig selv mellem havens planter og træer, samtidig med at det holder ubudne gæster ude og hunden inde på grunden.

Nogle af fordelene ved stål hegn er bl.a.:

  • Det er vedligeholdelsesfrit og har lang levetid

  • Det ser godt ud og giver et moderne look

  • Det er nemt og hurtigt for dig selv at sætte op

Den største fordel ved at vælge et stål-hegn er helt sikkert, at det er vedligeholdelsesfrit. Materialet er meget holdbart, og har derfor en lang levetid, uden at du behøver lægge noget arbejde i det.

Vælger du et stål-hegn til haven, som kommer i paneler, er det desuden enormt nemt at samle. Der findes forskellige design og størrelser at vælge imellem, og så er der havelåger, som passer til.
 

Sådan vælger du det rigtige stålhegn

Der findes mange forskellige slags hegn i stål, hvorfor det kan være svært at vælge imellem dem. Herunder kan du læse lidt mere om vores forskellige typer af stålhegn samt deres funktioner.

Panelhegn: Skal hegnet være en del af husets udtryk, bør du vælge et stålhegn i paneler, som flot og moderne hegner haven ind.

Trådhegn: Vil du gerne have indhegnet haven på en diskret måde, så hverken børn og/eller hunde kan rende ud af haven, er et trådhegn den rette løsning.

Rionet hegn: Et rionet hegn med espalier i stål har en lang levetid. Med blomster, planter eller frugttræer der snor sig op ad espalieret, kan du nemt skabe en rigtig hyggelig oase i haven.

Gå på opdagelse i udvalget af stålhegn her på siden, og kom hurtigt og nemt i gang med at optimere haven med Bilka.dk!