Hegnspæle

Hegnspæle er brugbare i haven. Ikke nok med at pælene giver støtte til hegn og planter, tilføjer de også æstetisk appel til udendørsområdet. Når du skal købe hegnspæle til din have, er det bedst at vælge den rigtige type til dit have-projekt. Se nærmere her på Bilka.dk, hvor du eksempelvis finder tentorpæle i forskellige længder.

Tentorpæle som hegnspæle

Hegnspæle findes i mange versioner. Én af de mest brugte typer af hegnspæle er tentorpælene. Tentorpæle er lavet af armeringsstål og er så tynde, at de er forholdsvis nemme at sætte i jorden, når den ikke er frossen eller hård.

Selvom hegnspælene er tynde, er de et hit hos mange haveejere – hvilket der er en række gode grunde til. Kort fortalt har pælene eksempelvis følgende fordele:

  • Holdbarhed og robusthed

  • Nemme at vedligeholde

  • Understøtter planter og hegn

Hvad det helt konkret betyder for dig, når du køber én eller flere tentorpæle til haven, kan du læse mere om i nedenstående afsnit.
 

Hold styr på haven med hegnspæle

Som dansk haveejer ved du garanteret, at vejrforholdene på de skandinaviske breddegrader ofte er hårde og præget af regn, vind og rusk. Det er derfor også ideelt, at tentorpælene kan tåle lidt af hvert takket være holdbar- og robustheden. Stål-materialet gør endvidere, at de er nemme at vedligeholde og rengøre for jord og andet snavs. 

Det er dog ikke kun vedligeholdelsen, der gør en tentorpæl populær. Hegnspælene er også ideelle til at understøtte planter og trådhegn i din have. Sætter du dem op, kan du give den nødvendige støtte til dine roser, slyngplanter og andre blomstrende buske. Og når vinden rusker, kan tentorpælene hjælpe med at holde dit hegn på plads, mens det suser.

Køb hegnspæle og andet tilbehør på Bilka.dk

Bilka.dk tilbyder dig et bredt udvalg af hegn, afskærmning og ikke mindst tilbehør til hegn. Hegnspæle fås i forskellige størrelser og farver, så du bør nemt kunne finde de pæle, som du vil bruge til dit hegn på dit udendørsareal og andre have-projekter. Se meget mere lige her på siden.