Trådhegn

Mangler du et let hegn, der er nemt at sætte op? Så er et trådhegn et godt valg. Du kan finde billigt trådhegn i flere forskellige modeller online her på Bilka.dk, hvor du kan bestille det trådhegn hjem, som du har brug for.

Trådhegn - simpel hegn til mange situationer

Et trådhegn er en simpel type af hegn, der er fremstillet i galvaniseret tråd, som er svejset i samlingerne og betrukket med plast. Det gør et trådhegn til et særdeles holdbart hegn, som er ideelt til indhegning af private haver og sommerhusgrunde, eksempelvis inden hækken er groet op i fuld højde. Du kan også sagtens vælge trådhegn som den permanente løsning til din have. Vær blot opmærksom på, at trådhegn ikke er fuldt ud afskærmende, og at naboerne derfor vil kunne kigge ind i din have.

Du kan også bruge trådhegn til opsætning af en midlertidig hundegård til dine dyr eller som afskærmning af træer i haven.

 

Hvilket tilbehør behøver du for at få et komplet trådhegn?

Når du køber et af vores trådhegn her på Bilka.dk, får du dit trådhegn leveret i ruller med flere meter hegn. Hegnet kan sættes op med enten tentorpæle i metal. Herudover får du brug for kramper eller bindebånd til opsætning af dit trådhegn.

Se også vores udvalg af Hortus trådhegn samt vores øvrige sortiment af produkter til afskærmning i haven lige her, så du kan finde den bedste løsning til afskærmning af have eller terrasse hjemme hos dig.

 

Tips til opsætning af trådhegn

Tråhegn kan kun opsættes over bløde underlag, hvor tentorpæle eller træpæle fastgøres i jorden.

Ved montage med tentorpæle i metal kan tentorpælene flettes ind i hegnet eller der anvendes bindetråd til fastgørelse. Pælene bør sættes med en afstand på 1,5 meter.

Kan alternativt monteres med runde pæle i træ. Træpælene slås i jorden eller der bores/graves huller, hvorefter de fastgøres. Hegnet monteres til pælene med kramper. Pælene bør placeres med en afstand på 2 meter.

 

Behov for værktøj ved montage?

Hvis montering på tentorpæle:

1 kg mukkert til at slå pæle i jorden og tang til afkortning af bindetråd.

Hvis montering på runde træpæle: Er jorden blød kan pælene slås i jorden med en pælehammer. Er jorden hård bores der huller med pælebor.

Der anvendes en håndhammer til fastgørelse af kramper.