Trådhegn

Mangler du et let hegn, der er nemt at sætte op? Så er et trådhegn et godt valg. Her på siden finder du vores samlede udvalg af gode trådhegn i flere forskellige modeller, såsom bl.a. hønsenet, volierenet, insektnet og hundehegn. Gå på opdagelse i udvalget og find det helt rigtige trådhegn til haven i dag.

Indhegn haven med et godt trådhegn

Et trådhegn er en simpel type af hegn, der er fremstillet i galvaniseret tråd, som er svejset i samlingerne og typisk betrukket med plast. Et trådhegn er et særdeles holdbart hegn, der er ideelt som en permanent løsning til indhegning af private haver og sommerhusgrunde. Vær blot opmærksom på, at trådhegn ikke er fuldt ud afskærmende, og at naboerne derfor vil kunne kigge ind i din have.

Du kan også bruge trådhegn som en mere midlertidig løsning, eksempelvis inden hækken er groet op i fuld højde, som en midlertidig hundegård til dine dyr eller som afskærmning af træer i haven. Med vores hønsenet kan du f.eks. bygge din egen hønsegård, og med vores volierenet kan du kreere et fint voliere til dine fugle.
 

Tips til opsætning af trådhegn

Trådhegn kan kun opsættes over bløde underlag, hvor hegnspæle eller træpæle fastgøres i jorden. Ved montage af hegnspæle, som tentorpæle i metal, kan pælene flettes ind i hegnet, og ellers kan der anvendes hegnstråd til fastgørelse. Pælene bør sættes med en afstand på 1,5 meter.

Kan alternativt monteres med runde pæle i træ. Træpælene slås i jorden eller der bores/graves huller, hvorefter de fastgøres. Hegnet monteres til pælene med kramper. Pælene bør placeres med en afstand på 2 meter.

Har du behov for værktøj til montagen?

Hvis montering på tentorpæle: 1 kg mukkert til at slå pæle i jorden og tang til afkortning af bindetråd.

Hvis montering på runde træpæle: Er jorden blød kan pælene slås i jorden med en pælehammer. Er jorden hård bores der huller med pælebor.

Der anvendes en håndhammer til fastgørelse af kramper.
 

Find trådhegn og tilbehør på Bilka.dk

Når du køber et af vores trådhegn her på Bilka.dk, får du dit trådhegn leveret i ruller med flere meter hegn. Hegnet kan sættes op med enten tentorpæle i metal. Herudover får du brug for kramper eller bindebånd til opsætning af dit trådhegn. Se udvalget her på Bilka.dk og bliv klar til at opsætte dit trådhegn allerede i dag!