Blomsterløg og knolde

Vælg mellem et stort udvalg blomsterløg og knolde, som varierer fra sæson til sæson. Til efteråret finder du f.eks. tulipaner, narcisser, allium og hyacinter, som blomstrer til foråret, mens du i det tidlige forår finder f.eks. pæoner (bonderoser), dahlia, gladiolus, tulipaner, narcisser, allium og hyacinter. Vi har sammen med Claus Dalby også samlet et stort udvalg af hans yndlingssorter.

Blomsterløg til haven

Ønsker du en have, der er farverig og indbydende – og hvor blomsterne i sommerhalvåret står i fuldt flor? I så fald er det helt oplagt at plante blomsterløg. De fås til bl.a. flotte påskeliljer og smukke tulipaner, som vil pryde i enhver have.

  • Plant smukke blomsterløg – og få den have, du drømmer om
  • Et væld af valgmuligheder
  • Køb dem online på Bilka.dk allerede nu

 

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af blomsterløg til forårs- og sommerblomstring, så du allerede nu kan få anlagt din forårshave. Du finder også sommerblomster i udvalget, som er nemme at sætte i haven og du kan med det samme se blomsterne blomstre med det samme. 

 

Husk den rigtige plantetid

Man kan med fordel forspire en del af sorterne allerede fra februar/marts måned og efterfølgende udplante når frosten er ude af jorden

Hvis du vil have en smuk have med et væld af farverige og forskellige blomster – eller ganske få, alt efter smag og behag – er det ikke nok at købe de rigtige blomsterløg. Når det kommer til blomsterløg, er tid og planlægning alfa omega. Forberedelserne bør nemlig begynde allerede i det tidlige efterår, da det er her, at blomsterløgene skal lægges i jorden. Det gør sig i hvert fald gældende for nogle typer af blomster – og ved andre hedder det sig, at ilægningen skal ske i december. Hovedsagen er, at det er vigtigt, at du inden købet, finder ud af, hvornår det er det bedst at plante dine valgte løg.

 

Køb blomsterløg online på Bilka.dk

Det kan godt være, at blomsterløgene skal lægges i jorden i efteråret – men her på Bilka.dk kan de forudbestilles året rundt. Find dem, der passer bedst til din have, haveønsker og ikke mindst til dit niveau af grønne fingre her på siden i dag og bestil dem online allerede i dag. Er du også på udkig efter blomsterfrø?

Bilka.dk er dit Hypermarked med et stort vareudvalg – så hos os finder du naturligvis også alt det, du mangler til haven. Se det hele i vores store udvalg af alt til haven. Hvis du som også er vild med Claus Dalby, bør du ligeledes unde dig selv et kig i hans helt eget haveunivers på Bilka.dk.