Tulipaner

Er du glad for tulipaner, og vil du gerne have tulipaner til at gro hjemme i din egen have? Med tulipanløg her fra Bilka.dk får du hurtigt smukke og velduftende tulipaner til at blomstre, og du kan vælge imellem mange forskellige tulipanløg her på siden.

Tulipanløg - hvornår og hvordan lægges de?

Tulipaner er smukke og giver et farverigt spark til haven. Men hvornår skal tulipanløgene lægges og hvordan gør man? Det får du svaret her på. Vi har nemlig lavet en videoguide til dig, så du kan få de smukkeste tulipaner i haven.

Smukke tulipaner til at pynte i haven

Tulipaner er særdeles smukke, og de fås i et væld af skønne farver. De lyser enhver buket op, og så er de tilmed lette at plante og pleje i din egen have, når blot du har de rette blomsterløg. Tulipaner blomstrer fra marts til april eller fra april til maj, afhængigt af typen, og du finder tulipanløg til tulipaner i følgende farver online her på siden:

  • Røde tulipaner
  • Bordeauxfarvede tulipaner
  • Lyserøde tulipaner
  • Pink tulipaner
  • Gule tulipaner
  • Hvide tulipaner
  • Lilla tulipaner
  • Sorte tulipaner
  • Orange tulipaner

Du kan derfor nemt vælge tulipaner i din yndlingsfarve, kombinere tulipaner i forskellige farver eller sætte dine tulipaner sammen med blomster fra andre blomsterløg og frø til et smukt bed eller en smuk buket blomster til en, du har særligt kært og ønsker at forkæle. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig at bestemme, hvordan du ønsker, at din have med tulipaner skal se ud.

Husk også det rette haveudstyr til pasning og pleje af dine tulipaner, så de kan vokse sig store og flotte på rekordtid, og du kan få mest muligt glæde af dine tulipaner, når foråret kommer.

 

Køb tulipanløg til tulipaner online på Bilka.dk

Her på siden finder du tulipanløg til tulipaner i alle regnbuens farver. Find dine favoritter, og klik dem hjem med det samme, så du snart kan få plantet dine tulipaner i haven. Og glæd dig så til, at de blomstrer til foråret, og de skønne farver bringer smil på læben, hver gang du kigger ud i haven.

Du kan købe dine tulipanløg online her på siden, hvor du finder et bredt udvalg af løg til forskellige tulipaner, herunder Royal Acres tulipaner og Cuban Night tulipaner – for blot at nævne nogle få.