Besøg Bilkas Havecenter

Læs mere om vores havecentre, som du finder i de fleste varehuse

FAQ om Bilka Havecenter

 

Alt til haven

Skal blomsterbedet piftes op, trænger græsplænen til en omgang gødning, eller er du bare på udkig efter inspiration til havens indretning? Så besøg Bilkas Havecenter, og oplev vores haveunivers med et væld af planter i forskellige farver og højder.

I vores havecentre finder du altid:

  • Sæsonaktuelle varer.
  • En række danskdyrkede planter - fx løgplanter og afskårne tulipaner.
  • Et stort udvalg af tilbehør som eksempelvis vandslanger, haveredskaber, jord og gødning.

 

Optimale vækstforhold

Vi ved, hvor vigtigt optimale vækstforhold er for planternes trivsel. Derfor er de grønne vækster placeret på vandingsborde, som er udstyret med et automatisk anlæg, der blandt andet måler fugtighed. På den måde er planterne til enhver tid sikret de helt optimale forhold for vækst og trivsel.

 

Skiltning med planteviden

En nem og overskuelig skiltning på samtlige planter giver dig mulighed for at dykke ned i de forskellige planters egenskaber. Skiltene indeholder blandt andet information om den rette placering og pasning for hver enkelt plante.

Find dit havecenter

Du finder Bilka Havecenter ved din lokale BIlka. OBS! Havecentret findes ikke i Bilka One Stop i Fields samt i Bilka Hillerød. Åbningstiderne finder du under 'Find din Bilka'.

I haven med Claus Dalby

Få gode råd og tips til haven med Bilka og Claus Dalby. I vores have-univers på YouTube kan du blive klog på alverdens blomster og planter, få inspiration til haveindretningen, lære om drivhuse og hvad end du ellers har brug for at vide for at få skabt dit drømme udeliv i haven.