LG TV

Inden for elektronik har LG virkelig vundet frem de seneste år. De har et stort udvalg af fladskærme og TV med forskellige teknologier. Uanset om du søger et TV i en bestemt størrelse, eller det skal være OLED eller en anden teknologi, så finder du mange forskellige modeller fra LG.

LG OLED TV - perfektion, som intet andet tv kan opnå

Perfektion, som ingen anden tv-teknologi kan sammenlignes med. LGs OLED giver dig den bedste oplevelse hidtil, der er udstyret med fuld understøttelse af alt eksisterende 4K HDR-indhold. Den ikoniske glas-tynde OLED-skærm suppleres af den imponerende billedprocessor α9, og med Dolby Atmos tredimensionelle lydoplevelse. Med WebOS 4.0-operativsystemet og din Magic Remote er det muligt at interagere intuitivt med dit tv og nemt oprette forbindelse til dine andre enheder.

Perfect Black

Kun selvantændelige pixels kan skabe uendelig kontrast. Stjernerne ses bedst mod en blæksort nattehimmel. Kun OLED-teknologien er med sin store kontrast mellem lys og mørke i stand til at give dig samme oplevelse derhjemme. Ingen fjernsynsteknologi giver dig en tilsvarende farvedybde og sorthed som OLED, hvor belysningen af hver eneste pixel styres individuelt.

Perfect Color

Milliard-rige farver og ægte farvenøjagtighed. Aldrig er farver blevet oplevet så stærkt som ved mødet med et LG OLED-fjernsyns perfekte sorthed. De utroligt rene farver skyldes OLED-teknologien, der styrer lysstyrken og farven af den enkelte subpixel helt præcist. Det betyder, at du kan glæde dig over mere end en milliard forskellige farvenuancer.

LED TV fra LG

Med en opløsning, der er fire gange så høj som et Full HD-TV, og med Multi HDR-understøttelse og Nanocell-teknologi, som revolutionerer din tv-oplevelse, sætter LG's Super UHD-TV med 4K-opløsning en ny standard inden for tv-verdenen. Den banebrydende Nano Cell-teknologi forfiner den allerede enestående billedkvalitet på LG's 4K IPS-skærme ved at absorbere uønskede toner og lys. Oplev de absolut reneste farver, selv ved bred betragtningsvinkel, med mindst mulig refleksion udefra. De lækre OLED TV fra LG giver ikke bare fantastiske billeder, men kommer også i et unikt design og er ultratynde. OLED-teknologien er meget strømbesparende og bruger markant mindre strøm end LED og plasma TV. Du kan også opleve 3D-effekten, som du kender den fra biografen. Se film med en ekstra dimension – du skal bare have 3D-brillerne på. Hiv hele familien med ind i et nyt og fantastisk univers! LED-teknologien giver fantastisk farve gengivelse og utroligt flotte billeder. Du vil opleve skarpe billeder og mange farver. LED TV fra LG er meget slanke, hvorfor de ikke stikker meget ud fra væggen. Med WI-FI kan LG TV tilsluttes internettet trådløst.

  • SUPER UHD TV med Nano CellCteknologi
  • Oplev effekten af 3D – ligesom i biografen
  • Fantastiske farver fra alle vinkler

Vælg et Smart TV

Der findes mange forskellige LG-TV, hvorfor det kan være svært at vælge den perfekte model. Et godt bud på et TV, som du hurtigt vil få stor glæde af – og som kan lige lidt mere end et normalt TV – er et såkaldt Smart TV. Uanset om du vil udforske de mange serier og film på Netflix, HBO eller andre streamingtjenester, bruge Apps, eller vise billeder på dit TV, så er mulighederne mange med et LG smart tv. Med LG Share kan du streame foto og video direkte fra din smartphone til dit LG TV. Du får derfor let adgang til de mange millioner filmklip på Youtube og meget andet.

Bestil dit nye LG TV her på Bilka.dk

Uanset om det skal være et Smart, et OLED eller en helt tredje type TV fra LG, så kan du finde den her på siden og bestille den hjem i dag. I tilfælde af, at TV'et ikke lever op til dine forventninger, så kan du glæde dig med, at du ved købet har ubegrænset returret.