Prosonic tv – perfekt til køkkenet, stuen og soveværelset

Et Prosonic tv er det oplagte valg til dig, der ønsker høj funktionalitet og brugervenligt design til en virkelig god pris. De populære tv fra Prosonic egner sig utroligt godt til stuen, køkkenet og soveværelset. Se vores store udvalg af Prosonic tv herunder.

Prosonic tv findes i flere størrelser 

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af fladskærme til dig, som ønsker at se nyheder i køkkenet. Eller til dig, der elsker at falde i søvn til din yndlingsserie.

Når du køber et Prosonic tv, får du b.la.:

  • Et enkelt og smalt design, som egner sig godt til alle dine opholdsrum
  • Et HD ready basisbillede og mulighed for at optage tv-udsendelser
  • Mulighed for at streame dine yndlingsserier med SMART-funktioner

Et Prosonic tv er det oplagte valg til dig, som er på udkig efter et brugervenligt tv til børneværelset, kontoret eller køkkenet. De smalle og enkle tv er nemme at installere og kan modtage digitale kanaler via kabel-tv eller antenne – uden at du behøver at købe en ekstern digital boks.

De budgetvenlige Prosonic tv har HD ready basisbilleder og mulighed for at optage alle de tv-programmer, som du ikke får tid til at se i hverdagen.

Et SMART-tv fra Prosonic er det oplagte valg til dig, der ønsker knivskarpe billeder i 4K/UHD opløsning og adgang til apps, som Netflix, HBO og Youtube, til en yderst fordelagtig pris.

Tag et kig på vores udvalg af TV fra Prosonic, hvor du finder gode og funktionelle fjernsyn til gode priser.

Hvor stort skal mit Prosonic tv være?

Billedkvalitet, design og størrelse er blandt de vigtigste parametre, når du skal købe et nyt fjernsyn. Et Tv på 55” og 65” er blandt de mest populære størrelser i Danmark.

Med et fjernsyn på 48” vil du som regel skulle sidde 2-3 meter fra fjernsynet for at få den bedste skærmoplevelse. Vælger du et fjernsyn på 60”, bør du som udgangspunkt have ca. 5-6 meter hen til tv’et.

Dertil er det selvfølgelig vigtigt, at dit tv hænger eller står i den rigtige højde. Tag et kig på vores tv-borde og tv-ophæng, inden du bestiller dit nye Prosonic tv her på Bilka.dk. Vi har Danmarks største varelager!