Philips TV

Med et Philips TV – uanset om du vælger et Smart TV eller et almindelig TV - kan du opleve flotte billeder og ekstra dimensioner med 3D og Philips Ambilight. Det giver dig TV-oplevelser udover det sædvanlige.

Philips Ambilight TV

mere end blot en visuel tv oplevelse

Ambilight – kun fra Philips

Hvad nu, hvis du ikke bare så TV, men fik en mere intens oplevelse? Med et Philips Ambilight TV projicerer intelligente lysdioder farverne fra skærmen op på væggen og ind i rummet i realtid. Din skærm vil virke større, hvert øjeblik vil føles tættere på, og musikken bliver til et lysshow.

Følger dit humør

Bring følelserne fra filmen direkte ind i rummet. Eksplosioner flimrer på væggene. Vidvinkeloptagelser føles endnu bredere. Du kan indstille intensiteten af Ambilight til dit humør eller endda slukke for det.

Sæt dig godt til rette

Hyg dig. Slap af. Ambilight fungerer, selv når TV'et er i standby. Du skal blot trykke på Ambilight-knappen på fjernbetjeningen for at få en perfekt afstemt omgivende belysning.

Lys spillet op

Kom ind i kampen. Udforsk verdener. LED-lysene på dit Philips Ambilight TV reagerer hurtigt på dine bevægelser, så du kan leve dig ind i hvert eneste vigtigt millisekund med action og eventyr.

Oplys rytmen

Giv den gas. Med et glimt. Lav symfonier om til glitrende lys. Uanset din musikalske smag kan Ambilight følge lyden og skabe lysshows ud fra rytmen.

Philips TV – storslåede TV-oplevelser

Den populære elektronikgigant Philips, der har eksisteret siden 1891, er kendt for deres høje kvalitet og nytænkende udvikling – bl.a. i form af de mange forskellige TV og fladskærme, som de producerer. Når du køber et TV eller en fladskærm fra Philips, får du ikke bare et TV, men muligheden for at opleve TV på en helt ny måde. Det kan du bl.a. med Philips' unikke Ambilight Back Light-funktion. Med et Philips TV, der har denne funktion, vil du opleve, hvordan billedet nærmest fortsætter ud fra væggen. Dette fordi farverne fra skærmen projiceres ud på væggen. Indstillingerne i Ambilight kan tilpasses ud fra forskellige tilstande og funktionen fås med 2, 3 eller 4 sider. Et Ambilight TV kan tilmed tilpasse Philips' Hue lamper, hvilket giver en endnu stærkere oplevelse. Er det et Smart TV, du er på udkig efter? Hvis du vælger du et fra Philips, får du ikke alene mulighed for at nyde fantastisk flotte billeder på dit fjernsyn, men kan også bruge dit TV til at gå på internettet med og besøge bl.a. Facebook og Youtube. Herudover kan du tilgå nogle af de mange streamingtjenester som Netflix og HBO, og se alle dine yndlingsserier og -film. En stor del af de nye fjernsyn fra Philips kommer med et Android-styresystem. Med et Philips TV med Android kan du lynhurtigt bruge Google Chrome-browseren, tilgå masser af Apps og Google-programmer som bl.a. Google Play.

  • Ambilight Back Light-funktionen giver dig fantastiske billedoplevelser
  • Hent og brug Apps med et Android-styresystem i dit Smart TV
  • Vælg et Smart TV og stream dine yndlingsserier

 

Her på siden finder du vores brede udvalg af Philips TV i mange forskellige størrelser til både det lille og store skærmbehov. Køb det til en skarp pris her på Bilka.dk i dag.

Hvilket TV skal jeg vælge?

Udvalget af både store, flotte og innovative TV og fladskærme bugner – og med det brede udvalg kan det med rette være svært at finde det helt perfekte TV. Det handler om at finde det TV, der bedst matcher dine behov og det, der bedst passer ind i din stue. 

Køb et Philips TV i dag

Find det perfekte TV fra Philips her på siden og bestil det hjem online til stuen eller soveværelset i dag. På Bilka.dk har du altid ubegrænset returret i tilfælde af, at det ikke lever op til dine forventninger.