Sony TV

Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA LCD High Definition (HD) TV. Få storslåede TV-oplevelser i din egen stue med et Sony TV.

Sony lader dig komme helt tæt på virkeligheden med OLED

Skærmen i Sonys OLED-TV’er består af 8 millioner individuelt selvoplysende pixels. Dette sikrer et meget virkelighedstro billede med dyb sort, uovertruffen kontrast og forbløffende realistiske farver.

Oplev smuk kontrast mellem dyb sort og livagtige farver med Full Array LED

Full Array LED-teknologien med lokal dæmpning er udviklet for at give dig en fantastisk visningsoplevelse med knivskarp kontrast.

 

Ekstraordinær skarphed med Sonys 4K-processor X1

Med Sonys 4K-TV’er får du mere end fire gange så mange detaljer som med Full HD. Dette skyldes den forbedrede teknologi i Sonys nye, avancerede 4K-processor X1.

Ubegrænset underholdning med Android TV™

Med Sony Android TV™ har du alt din yndlingsunderholdning lige ved hånden. Hvad enten det er indhold fra udbydere, som eksempelvis Netflix, Youtube™, Viaplay, HBO, TV2 Play, Spotify, Amazon Prime, er du sikret underholdning hurtigt og nemt.

Find et TV fra Sony online

Er du på udkig efter et TV? Hvis du skal have et TV i den bedste kvalitet, er Sony et godt bud på en TV-producent, der leverer varen. Det er ikke uden grund. Sony er nemlig en af de førende teknologiudviklere, når det gælder lyd, video og kommunikation. På Bilka.dk forhandler vi nogle af de nyeste og mest innovative TV fra Sony. Du finder det her på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem forskellige modeller. Funktionerne er mange, billedet knivskarpt og prisen skarp.

  • Vælg imellem forskellige størrelser – fra 32 " og op til 75 "
  • Flere prisklasser og gode køb
  • Udstyret med et væld af funktioner

I udvalget finder du TV i forskellige størrelser fra 32 ", der er en god standardstørrelse til de fleste rum og op til 75 ", der fungerer som din egen lille hjemmebiograf. Prisklasserne spænder bredt, så du finder helt sikkert også et Sony TV, der matcher dit behov og din pengepung.

Vælg den rette størrelse

Når du køber et Sony TV, kan du være sikker på den høje kvalitet og på at få den bedste TV-oplevelse med et detaljeret og naturligt billede, der giver dig følelsen af, at du er tættere på den afspejlede virkelighed. Antallet af innovative funktioner er mange, så du er med andre ord sikret en TV-oplevelse i særklasse.

Er du i tvivl om TV-størrelsen? Hvor stor et TV du vælger, er ikke kun et spørgsmål om hvor meget plads det optager på væggen. Det handler lige så meget om at finde den størrelse, der giver dig den bedste visuelle oplevelse – og det er en kombination af den rigtige størrelse og den optimale afstand mellem siddeplads og TV'et. Du kan udregne den ideelle størrelse ved hjælp af dette simple regnestykke.

Det første du skal gøre er at måle afstanden fra siddepladsen til det sted, hvor du vil hænge TV-skærmen. Dette tal skal du herefter gange med 25 og du får den optimale størrelse til dit TV. Udregningen skal selvfølgelig bruges som et pejlemærke, da det i bund og grund naturligvis er et spørgsmål om smag og behag.

Køb et Sony TV allerede i dag

Knivskarpe billeder og storslåede TV-oplevelser er ikke længere end et par klik væk. Du kan nemlig bestille dit nye Sony TV hjem fra Bilka.dk i dag – vi sørger for hurtig levering. Du får også altid ubegrænset returret i tilfælde af, at dit TV ikke lever op til dine forventninger.

Sony OLED

Sonys OLED-pixels fungerer uafhængigt af hinanden og oplyses derfor individuelt, hvilket skaber mere præcise detaljer, skygger og farver. Da hver enkelt pixel kan gå fra slukket til fuldt oplyst på en brøkdel af et sekund, er scener med hurtige bevægelser ikke længere noget problem - OLED sikrer perfekt klarhed i hvert eneste billede.

OLED-teknologien kombineret med Sonys unikke X1 Extreme™ processor sikrer, at billedet er knivskarpt. Med Sonys X1 Extreme™ processor bliver enkelte dele af hver scene analyseret i realtid og sammenlignet med andre scener i Sonys unikke billeddatabase. Dette sikrer, at hver enkelt pixel forfines, hvilket giver dig et overordnet forbedret og mere detaljeret billede.

Med Sonys unikke Acoustic Surface Audio™-teknologi kommer lyden direkte fra skærmen. To innovative aktuatorer bag TV-skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der bevæger sig i billedet, så dialog og særlige effekter kan høres fra præcis det rigtige sted.

Med Sony OLED får du billeder og lyd i perfekt harmoni.

Android TV™

Med Sonys Android TV™ er dit yndlingsindhold kun en stemmesøgning væk. Med stemmesøgningen behøver du ikke længere at indtaste tekst, og du slipper derfor for kompliceret navigation og besværlig indtastning. Den avancerede stemmestyring kan give dig film og TV-programmer fra apps eller antennesignal på få sekunder – bare sig, hvad du ønsker at se.

Med indbygget Chromecast lader Sony Android TV™ dig caste spil, videoer og apps direkte fra din mobile enhed på dit TV. Mens du viser indholdet fra din mobile enhed på dit Android TV™, kan du fortsat søge på mobilen eller tablet'en.

Sony Android TV™ fungerer også med Apple AirPlay/Apple Homekit*, så du kan streame indhold fra din iPhone, iPad eller Mac direkte til dit TV.

*Kun på Sony XG85 serie

4K-processor X1

Sonys unikke 4K-processor X1 benytter sig af avancerede algoritmer, der forfiner detaljer, skaber tydeligere kontrast og smukkere farver for et virkelighedstro billede. Processoren arbejder med 4K X-Reality Pro™ og opskalerer hver enkelt pixel for at skabe utroligt realistiske billeder i 4K-opløsning. Med 4K X-Reality Pro™ bliver enkelte dele af hver scene analyseret i realtid og sammenlignet med andre scener i Sonys unikke billeddatabase. Dette sikrer, at hver enkelt pixel forfines, hvilket giver dig et overordnet forbedret og mere detaljeret billede.

Full Array LED

I forhold til konventionelle kantbelyste LED-TV'er, hvor skærmen er oplyst af en række LED-lys i bunden eller siden af rammen, er Full Array LED TV'er oplyst af massevis af LED-lys placeret i zoner, bag hele skærmen. LED-lysene i et Sony Full Array LED TV med lokal dæmpning er individuelt styrede, hvilket giver dig et enormt kontrastfyldt billede. Dette er grundet, at bestemte områder på skærmen kan oplyses i livagtige, lyse farver, mens andre områder kan forblive kulsorte.

Full Array LED-teknologien med lokal dæmpning sikrer altså en kraftigere lysstyrke, mere livagtige farver, samtidig med dybere sorte nuancer og mere præcise skyggedetaljer.