Bedste blender

Få gode råd til at vælge den bedste blender

FAQ - ofte stillede spørgsmål


Har du også travlt i hverdagen, og ønsker du nogle gange, at det skal gå lidt hurtigere med madlavningen? Med en blender sparer du tid i køkkenet, og har du først ejet én, skiller du dig ikke af med den igen. En blender kan alt fra at hakke nødder til at blende supper og smoothies. I denne guide finder du et par gode råd til at finde frem til den bedste blender, der passer til dit behov.

 

Fordele ved en blender

En blender er et køkkenapparat, som kan bruges til alverdens ting i din madlavning. Den kan forvandle hele stykker til puré, suppe, sauce eller smoothies på rekordtid. Og så gør den altså bare madlavningen lidt nemmere, så du kan bruge tid på dét, du holder mest af. Blenderen er en oplagt tilføjelse til ethvert hjem og desuden en perfekt gaveidé.

Hvilken blender skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den helt rette blender, især når der er mange kendte brands. Når du skal vælge den bedste til dig, er det vigtigt at finde ud af, hvad du vil bruge apparatet til. Skal din blender bruges til at lave smoothies, supper, saucer, is eller noget femte? Nedenfor har vi samlet nogle af de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber en blender:

  1. Design: Blender-designs varierer afhængigt af mærke og model. Nogle har et enkelt design, mens andre har en mere robust og professionel udseende. Du får helt klart din blender mere brugt, når den står fremme på køkkenbordet. Så her kan du finde et godt design til din blender, som passer til køkkenets indretning.
  2. Funktioner: Blendere kan fås med forskellige funktioner, så det er vigtigt at finde ud af, hvilken forventning du har til din blender. Hvis du gerne vil have, at din blender skal virke i mange år, er det en god idé, at vælge en rustfri blender. Du kan også overveje om kanden til blenderen skal være af glas eller plastik. Hvis du hovedsageligt skal bruge din blender til at blende suppe, og vil foretrække at gøre det direkte i gryden, kan du overveje en stavblender. En almindelig blender er også mere end oplagt til suppe - du skal blot sikre dig, at den tåler høj temperaturvarme.
  3. Kapacitet: Det er en god idé at tænke over, om du skal have en stor eller lille blender. Hvis blenderen skal bruges til supper og store grønsager, er det nødvendigt med en kande med en kapacitet på 2 liter og op efter. Hvis du vil bruge din blender til dressinger, saucer eller smoothies, kan du sagtens gå med en kapacitet på 0,5-2 liter. Du skal vurdere, hvor stor blenderen skal være ud fra dit behov. 
  4. Motor: Tænk over, hvor kraftig din blender skal være. Her kan du vælge imellem blendere i forskellige styrker målt i WATT. Hvis du tit blender større stykker af frossen frugt eller grøntsager, kan det være nødvendigt med en stor, kraftig blender for at sikre en blød konsistens. Vælg gerne en model med over 1.000 WATT. Hvis du skal blende blød frugt til en smoothie, kan du bare nøjes med en basis blender eller en ToGo smoothieblender.
  5. Rengøring: Er det vigtigt for dig, at din blender er nem at rengøre? Oftest kan de nemt rengøres med opvaskemiddel og vand. Nogle blendere har også deres eget renseprogram, mens andre tåler maskinvask uden problemer. Du bør naturligvis altid følge anvisningen på produktet.

Bedste blendere til smoothies

Hvis du primært er interesseret i at lave smoothies, kan du overveje en ToGo smoothieblender, som nemt kan lave lækre og cremede smoothies. ToGo smoothieblender er velegnet til at blende frugter, grønsager og is – og så er de praktiske, fordi de fylder og vejer mindre. Kanden har en perfekt 'to-go-størrelse', som du kan sætte låg på, tage med på farten og drikke direkte af. Smartere bliver det ikke! På Bilka.dk finder du forskellige ToGo smoothieblendere. Husk at kigge efter, hvor mange watt blenderen har. Hvis du gerne vil blende frossen frugt/grønt, bør du kigge efter en blender med 1000 watt eller opefter. 

 

Blendere

Leder du efter en stærk blender, som kan knuse is og hakke nødder? Eller er det måske en ToGo smoothieblender som kan lave lækre og cremede smoothies. Tag et kig på Bilka.dk og find den rette til dig.

 

Køb din bedste blender på Bilka.dk

Når du har fundet den blender, som bedst falder i din smag, kan du gå på blenderjagt på Bilka.dk. Vi har både store og små blendere. Uanset om du skal bruge din blender til frossen frugt og gode smoothies, eller du skal blende varme grøntsager i suppen. Mangler du andre køkkenapparater derhjemme? På Bilka.dk finder du et bredt udvalg, herunder airfryers, brødristere, elkedler, håndmixere og ismaskiner.