Airfryers

Elsker du pommes frites og mad, der er friturestegt, men vil gerne bruge en lille mængde olie? Så kan du overveje at investere i en airfryer, som kan tilberede mad, så det bliver både sprødt og saftigt. Se mulighederne på Bilka.dk.

Tilbedred lækker mad med airfryer

Det er vores fornemmeste opgave på Bilka.dk at levere alt det, du og familien har brug for til hverdag. Det tæller naturligvis også alt til køkkenet og madlavningen, så du kan opnå de bedste resultater som hjemmekok.

Der er flere forskellige tilberedningsmetoder at vælge imellem – du kan for eksempel koge, bage, stege eller fritere dine madvarer. Frituregryden har længe været en favorit til fritering, men ønsker du at prøve en anden nem og lækker metode, kan du prøve en airfryer.

Airfryeren fungerer lidt ligesom frituregryden, men den kræver mindre olie til tilberedningen. Stegningen sker med varm luft i samspil med olien i airfryer. Det er en smagssag, om du ønsker den ene eller den anden metode. Prøv dig frem. 

 

3 gode grunde til at investere i en airfryer

Har du endnu ikke prøvet en airfryer, er det på høje tid. Er du i tvivl om, hvorvidt den er noget for dig, kommer vi her med tre gode grunde til at prøve den:

  • Airfryers er nemme at betjene
  • Airfryers er særligt gode til pommes frites, som bliver sprøde og lækre
  • Airfryers kan tilberede mad til mange portioner ad gangen

 

Vil du gerne have en saftig bøf til dine sprøde pommes frites? Så kan du også prøve vores køkkenmaskine sous vide til blandt andet at tilberede perfekte bøffer i. Her er tale om en moderne tilberedningsmetode, hvor maden bliver kokkereret i et vandbad i en lukket vakuumpose. Det giver mere mørt kød. Du kan også bruge en sous vide til at kokkerere grøntsager i, der bevarer de gode vitaminer, da næringsstofferne ikke koger/steger ud. 

Uanset hvad du er til, når det kommer til madlavning, har vi det, du skal bruge på Bilka.dk. Tag et kig i sortimentet, og bliv inspireret til dit næste madlavningseventyr.