Airfryers

Elsker du pommes frites og mad, der er friturestegt, men vil gerne bruge en mindre mængde olie? Så kan du overveje at investere i en airfryer, som kan tilberede mad, så det bliver både sprødt og saftigt. Se mulighederne for en smart airfryer på Bilka.dk.

Populære mærker

Få inspiration her

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til airfryer

 

Tilbered lækker mad med en airfryer

På Bilka.dk er det vores fornemmeste opgave at levere alt det, du og familien har brug for til hverdag. Det tæller naturligvis også alt til køkkenet og madlavningen, så du kan opnå de bedste resultater som hjemmekok.

Her kan du med fordel vælge en airfryer! Med en airfryer er der flere forskellige tilberedningsmetoder du kan vælge – du kan f.eks. koge, bage, stege eller fritere dine madvarer - lækkert!

 

Brug mindre olie med en airfryer

Du kan se en airfryer som et alternativ til en frituregryde. Frituregryden har længe været en favorit til fritering, men ønsker du at prøve en anden nem og lækker metode, kan du prøve en airfryer.

Airfryeren fungerer lidt ligesom frituregryden, men den kræver mindre olie til tilberedningen. Stegningen sker med varm luft i samspil med olien i airfryeren. Det er en smagssag, om du ønsker den ene eller den anden metode. Prøv dig derfor frem.

Hvad er en airfryer?

Kender du airfryeren? Hvis ikke, kan du med fordel læse med her. I denne guide forklarer vi nemlig, hvad en airfryer er og hvad du kan bruge den til. Hvis du er vild med moderne madlavning, er en airfryer sikkert noget for dig.

Lav dine livretter i en airfryer

Med de mange tilberedningsmetoder er der altså nærmest ingen grænser for, hvad du kan kokkererer i din airfryer. Du kan prøve dig frem med retter, du kender, så du bliver fortrolig med din nye køkkenassistent.

Du kan også få inspiration til lækre retter i kogebøger, der indeholder airfryer opskrifter. Når du først er blevet gode venner med din airfryer, er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan tilberede i køkkenapparatet.

Airfryer opskrifter

Hvad kan du lave i en airfryer? Få opskrifter, inspiration og se vores udvalg af lækre airfryer-kogebøger her på Bilka.dk. Hvad mon der skal på menuen derhjemme i aften? God appetit!

5 gode grunde til at investere i en airfryer

Har du endnu ikke prøvet en airfryer, er det på høje tid. Det er nemlig en super nem og bekvem måde at lave mad på! Er du i tvivl om, hvorvidt den er noget for dig, kommer vi her med fem gode grunde til at prøve den:

  1. En airfryer er nem at betjene.
  2. En airfryer er særligt god til pommes frites, som bliver sprøde og lækre.
  3. En airfryer kan tilberede mad til mange portioner ad gangen.
  4. En airfryer har kortere tilberedningstid end en traditionel ovn.
  5. Du kan bruge mindre olie i en airfryer.

 

 

Supplér din airfryer med et køkkenapparat fra Bilka.dk

Vil du gerne have en saftig bøf til dine sprøde pommes frites? Så kan du også prøve vores køkkenmaskine sous vide til blandt andet at tilberede perfekte bøffer i.

Her er tale om en moderne tilberedningsmetode, hvor maden bliver tilberedt i et vandbad i en lukket vakuumpose. Det giver mere mørt kød. Du kan også bruge en sous vide til at kokkerere grøntsager i, der bevarer de gode vitaminer, da næringsstofferne ikke koger/steger ud. 

Uanset hvad du er til, når det kommer til madlavning, har vi det, du skal bruge på Bilka.dk. Tag et kig i sortimentet af køkkenapparater, og bliv inspireret til dit næste madlavningseventyr.