Ismaskiner

Med en ismaskine kan du let og enkelt lave din egen lækre is og sorbet derhjemme. Tilsæt blot ingredienserne og lad maskinen gøre resten af arbejdet. Find vores smarte ismaskiner herunder.

Ismaskiner

Drømmer du om at lave din helt egen is i lige den smagsvariant, som du allerbedst kan lide? Nu kan drømmen blive til virkelighed takket være det brede udvalg af forskellige ismaskiner, som du finder her på Bilka.dk. Gå på opdagelse i sortimentet, og find din nye ismaskine til en god pris.

Det er nemt at købe forskellige flødeis, sorbetis og sodavandsis direkte fra frysedisken i supermarkedet, men der er ikke meget sjov eller spænding ved processen, og der er heller ikke nødvendigvis så mange fantasifulde og smagfulde varianter at vælge imellem. Med din helt egen ismaskine kan du selv bestemme, hvordan din is skal smage, og du kan lave alle de varianter, du vil – når du vil. Resultatet bliver en lækker hjemmelavet is, uden iskrystaller og en ujævn masse, som der ellers let kan komme hvis man forsøger sig uden en ismaskine.

En ismaskine kan fås med forskellige funktioner, hvor en af de vigtigste er, om du vil have en med eller uden kompressor. Vælger du en ismaskine med kompressor, sørger den selv for at nedkøle din is hurtigt. Har den ikke kompressor, skal du selv sætte skålen i fryseren, og vente på at isen bliver nedkølet.

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige ismaskiner til alle behov, så uanset hvilken is, du er til, kan du nemt lave den med en ismaskine her fra sortimentet. Lav eksempelvis:

  • Silkeblød citronsorbet eller mangosorbet
  • Cremet softice
  • Klassisk vaniljeis eller jordbæris
  • Sundere yoghurtis eller mælkeis
  • Knasende granité
  • Læskende slush-ice
  • Iskolde isterninger

Mulighederne med en ismaskine i køkkenet er således mange, og vi har ismaskiner fra gode mærker. Du er derfor sikret en ismaskine af høj kvalitet, når blot du vælger en af vores ismaskiner her i udvalget. Tag dig god tid til at finde din favorit, og bestil den hjem online her hos Bilka.dk.

Køb din ismaskine online på Bilka.dk

En ismaskine kan bruges på alle tider af året, og er således ikke kun forbeholdt årets varme måneder. Inviter dine gæster på middag, og lav lækre isdesserter, der vil imponere enhver, eller sørg for softice eller slush-ice til børnefødselsdagen. Alle kan lide is, og du vil hurtigt blive populær, når du serverer dine kreationer. Hjemmelavet is ser avanceret ud, men faktisk er det utroligt nemt at lave, når blot du har en god ismaskine til formålet. Det tager kun et par timer. Så har du lækker is klar til hele familien – lige til at servere enten alene eller sammen med eksempelvis et stykke kage eller søde, modne bær.

Køb din ismaskine online hos Bilka.dk, hvor du får fri fragt ved køb for over 1000 kr. Det er en oplagt mulighed for at få opgraderet dine køkkenapparater, så du får flere muligheder for at udfolde dig med madlavning i køkkenet. Ikke blot me hjælp fra en god ismaskine, men også i form af eksempelvis nye køkkenmaskiner, blendere, elkedler, saftpressere og stavblendere.

Du får ubegrænset dages fuld returret på alle vores produkter – også på vores ismaskiner. Fortryder du dit køb af ismaskine, eller ønsker du at købe en anden model, har du derfor altid mulighed for at returnere din ismaskine, uden at vi stiller spørgsmål. Du kan således trygt købe din ismaskine online hos Bilka.dk. Vi ser frem til at modtage din bestilling, og vi glæder os til at se, hvilken ismaskine du vælger.