En blender til smoothies, supper og pesto

En blender er blevet et uundværligt køkkenapparat i de fleste hjem, da du med en blender kan fremtrylle en lang række velsmagende retter. Find her blendere fra Bamix, Melissa og andre kendte mærker.

Spar tid i køkkenet

Med en god blender er der masser af tid at spare i køkkenet. For mange er blenderen blevet et helt uundværligt redskab i den daglige madlavning. Alt efter hvilken model du vælger, kan din blender andevendes til en række smarte ting:

  • Hak nødder og snit grøntsager hurtigt og jævnt
  • Lav smagfuld hjemmelavet pesto på ingen tid
  • Lav sunde smoothies og syndige milkshakes

Hvem vil ikke gerne nyde en kold smoothie med jordbær, hindbær, banan, isterninger, en sjat skummetmælk og måske lidt ingefær på en varm sommerdag? Når vinteren står for døren, kan du lave sunde og nærende supper med en af vores mange blendere. Er du inspireret af det italienske køkken, så prøv at lave din egen pesto.

Leder du efter en stærk blender, som kan knuse is og hakke nødder? Eller er det måske en stavblender til den purerede suppe, du er på udkig efter? Begge varianter finder du i vores onlineshop. Vi har ligeledes modeller fra alle de førende producenter på markedet, så hvad enten det er Phillips, Braun eller OBH, du sværger til, finder du dit mærke her.

Og nu du er i gang, så tjek også vores udvalg af gode saftpressere – perfekte til en sund livsstil.

Hvilken blender skal du vælge?

Når du skal vælge den bedste blender til dit køkken, er det en god idé først at overveje, hvad den skal bruges til. Hvis du hovedsaligt vil purere suppe, er der jo ingen grund til at kaste penge efter en model, der er specialdesignet til at knuse is.

Herunder finder du et par gode råd til, hvad du bør overveje, før du klikker en ny blender hjem:

  • Kapacitet: Har du tænkt dig at blende større portioner af suppe og smoothies, eller er det kun mindre ting, der skal tilberedes med din blender? Blendere findes med forskellig kapacitet, så husk at tjekke, at den du vælger, har den rigtige størrelse til dit behov.
  • Motor: Hvis du gerne vil kunne knuse is i din blender, er det vigtigt at finde en model med en ekstra stærk motor, gerne med en effekt på over 1.000 W. Er det mere smoothies og saucer, blenderen skal bruges til, kan du dog sagtens nøjes med mindre.
  • Design: Vi kan ligeså godt indrømme det: Du får mest ud af dine køkkenmaskiner, når de står fremme på køkkenbordet i stedet for at være gemt væk bagerst i skabet. Sørg derfor for at vælge en model, du kan lide at se på, så du har lyst til at have den fremme.

Køb din blender på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg – og vi har også et fantastisk udvalg af blendere. Bestil i dag, så leverer vi direkte til din hoveddør.