Oplev lækker tilberedning med din panini grill

Hvis du også elsker den sprøde skorpe, som en grill kan give til både brød og kød, så er en panini grill lige noget for dig. Med en bordgrill kan du nemt og hurtigt tilberede lækre sprøde paninis og meget andet indenfor.

Se dine muligheder med en panini grill

Elsker du også et dejligt tilberedt stykke kød eller en sprød panini med smeltet ost? Så bør du få fat i en panini grill her fra Bilka.dk. I en panini grill medfølger avanceret teknologi, der hjælper dig med at få et skønt grill resultat hver gang, du bruger den. 

Du kan tilberede mange forskellige retter i din panini grill, og det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave. En panini grill er især velegnet til at lave forskelligt kød som fjerkræ, oksekød og pølser. Du kan også sagtens bruge din panini grill til at lave lækre og sprøde grøntsager og tilbehør til dit kød. 

Vi forhandler flere forskellige bordgrills, og derfor er det helt op til dig at vælge lige præcis den bordgrill, der matcher dit behov. Nogle af vores bord grills har forudindstillede programmer til at varme forskelligt slags kød og tilbehør. Det gør det endnu nemmere for dig at lave smagfuld grillet mad i køkkenet. 

En panini grill er lavet med det formål, at du kan bruge den til at tilberede mange forskellige madvarer i køkkenet. Samtidig er den også utrolige nem at gøre ren. De fleste af vores modeller har aftagelige grillplader med non-stick belægning.

Grill året rundt med en bordgrill

Tilberedning af aftensmaden er ofte forbeholdt komfuret – men med en bordgrill kan du holde en pause fra kogepladerne. Med alt fra sprøde paninis til perfekt stegte bøffer er tilberedningsmulighederne utallige og så kan du ikke mindst bruge den året rundt. 

  • Grill året rundt

  • Perfekte resultater med avanceret grillteknologi

  • Et væld af tilberedningsmuligheder

Der findes mange slags bordgrill, og her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige typer, der har hver deres smarte grillfunktioner. Vi har bordgrill fra nogle af markedets mest populære og anerkendte elektronikproducenter – herunder OBH Nordica – der alle er garanter for god kvalitet. 

Vælg den rigtige type

Bordgrill er et begreb, der dækker over forskellige typer af grill. Det, der adskiller de forskellige typer, er antallet af funktioner og størrelsen på bordgrillen. Når du skal vælge en bordgrill, handler det først og fremmest om at vælge den type og model, der passer bedst til dine behov og ikke mindst, hvilket ambitionsniveau du har for madlavningen. Skal bordgrillen bruges til toast og sandwich – eller vil du også lave bøffer til aftensmaden herpå? Læs herunder om fordelene og ulemperne ved tre af de gængse typer bordgrill: panini grill, bordgrill og raclette.

  • Hvis du kan nikke genkendende til førstnævnte, kan du vælge en af de mindre og simple udgaver af bordgrill. Denne type kaldes typisk også panini grill og har en del lighedstegn med en almindelig toastmaskine. Panini grillen er typisk relativ lille i størrelsen, ligesom antallet af funktioner er skåret ned til de basale. Til gengæld er panini grillen billig at anskaffe sig, den kan det, den skal og optager med sin kompakte størrelse desuden ikke meget plads i dit køkken.

  • De største og mest avancerede bordgrill har et stort antal funktioner og programmer, hvormed du har mulighed for at tilberede mange forskellige retter. Det gælder bl.a. oksekød, fjerkræ og pølser, ligesom du også kan grille grøntsager herpå. Nogle af modellerne er tilmed udstyret med sensorer, som kan justere temperatur og stegetid, så du får perfekt tilberedte bøffer. Tilberedningen minder meget om den, du ellers ville foretage på din almindelige grill. Bordgrillens mange funktioner afspejles i prisen, der er noget højere end panini grillens – men så får du også en stor model, hvorpå du kan lave mad til fire personer ad gangen.

  • Mange husker sikkert racletten fra 90’erne, hvor den havde sin storhedstid. Ikke desto mindre er denne type bordgrill stadig relevant. Det skyldes især, at du med racletten kan samle hele familien om bordet og lave maden sammen. Der medfølger typisk seks grillpander, der skal bruges på racletten og alle mand kan derfor have sin egen. Racletten bruges typisk til retter med gratineret ost, men tilberedningsmulighederne er mange, da der herpå kan laves alt fra omelet til pandekager og stegte grøntsager.

Udvid dit sortiment med mere end en bordgrill

Er du vild med at lave mad i køkkenet? Og har du netop udvidet dit sortiment af maskiner med en panini grill? Så vil du med garanti også kunne lide nogle af de andre køkkenapparater, som vi forhandler. Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af mange forskellige køkkenapparater, som vil komme dig til undsætning i en travl hverdag.