Brødristere

Med en effektiv og brugervenlig brødrister kan du nyde brød der er perfekt ristet, hver eneste morgen. Her på siden har vi også toastere, til dig der elsker at forkæle dig selv, med en god og sprød parisertoast. Både brødristere og toastere findes i forskellige modeller, med forskellige funktioner. Vi har på Bilka.dk gjort det nemt og overskueligt for dig, så du får bestilt den der passer dine behov bedst.

Brødristere på Bilka.dk

Nogle gange er der bare ikke noget bedre end et stykke lunt, knasende sprødt, ristet brød. Og det perfekt ristede brød kræver selvfølgelig en god brødrister. I vores onlinebutik finder du et stort udvalg af gode modeller med en række fordele:

  • Timer-funktion sørger for, at brødet aldrig brænder på

  • Flotte design, som pynter i køkkenet

  • Fås i flere forskellige varianter

Sværger du til Phillips, Braun eller OBH? På Bilka.dk finder du brødristere fra alle de førende producenter. Og har du lyst til at servere dit ristede brød til en lækker english breakfast, så har vi selvfølgelig også et bredt sortiment af gryder og pander, så du kan give dine æg, pølser og baked beans den helt rigtige behandling.
 

En flad eller en opretstående brødrister?

Brødristere findes grundlæggende i to forskellige varianter: Den flade og den opretstående. Har du helt styr på, hvad det er for en brødrister, der skal stå på dit køkkenbord? Så er det bare at kigge vores udvalg igennem og vælge din favorit.

Er du på den anden side i tvivl om, hvorvidt det er den ene eller den anden variant, du skal bestille til dit køkken, så opsummerer vi her deres respektive fordele:

  • Den flade model: En flad brødrister er ideel, hvis du gerne vil riste boller og tykkere skiver af brød, som ikke passer ned i en opretstående toaster. Og hvis du, som englænderne, godt kan lide, at dit brød kun er ristet på den ene side, er det også denne variant, du skal have fat i. Takket være det flade format er den tilmed nem at pakke væk, når den ikke er i brug.

  • Den opretstående model: Den opretstående model er perfekt til dig, der godt kan lide at spise ristet brød på travle hverdagsmorgener. Den klarer nemlig hele arbejdet for dig, uden at du skal tænke på at vende brødet undervejs. Tilmed er det kompakte opretstående format pladsbesparende, og brødristeren optager således ikke meget plads på køkkenbordet.
     

Bestil din brødrister med det samme

Elsker du også duften af ristet brød om morgenen? Så har du da fortjent en flot, ny brødrister. På Bilka.dk finder du et stort vareudvalg, og derfor kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis den brødrister, du drømmer om. Bestil i dag med ubegrænset returret.