Toastere

Med en god toaster i høj kvalitet kan du fremtrylle lækre parisertoast og grillede sandwicher hjemme i dit eget køkken. I vores udvalg af toastmaskiner finder du modeller i forskellige størrelser og designs. Rul ned og find din næste toaster her. 

 

Sprøde og lækre toast

De klassiske parisertoast og cowboytoast går nok aldrig helt af mode. For de er både lækre og super hurtige at smække sammen. Men faktisk kan du bruge din toaster til meget andet end disse traditionelle gengangere. Med en sandwichtoaster fra Bilka.dk kan du f.eks.

  • Lave sprøde og lækre paninis med italiensk inspireret fyld
  • Lave sunde og rustikke rugbrødssandwich
  • Nyde sprøde og lækre toast i et utal af spændende varianter

 

Faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke herligheder du kan kreere med en toastmaskine. Og mangler du flere gadgets til køkkenet, så tag også et kig på vores store udvalg af køkkenredskaber og køkkenmaskiner.

 

Hvilken toaster skal du vælge?

På Bilka.dk har vi et stort vareudvalg, og derfor kan det nogle gange være lidt svært at vælge. Men frygt ej. Hvis du har brug for vejledning til, hvilken toaster der skal hjem til dig, skal du bare læse med her, hvor vi giver dig et par gode råd.

  • Grillplader: Jævne grillplader er ideelle, hvis du gerne vil lave grillede sandwicher af andet end klassisk toastbrød. Der findes også plader, som skærer din toast igennem diagonalt, så den er lettere at spise – især for børn. Endelig kan du købe en toastmaskine med udskiftelige plader, så du kan lave forskellige slags toast og vafler.
  • Ekstrafunktioner: Er det vigtigt for dig, at din toaster har non stick-belægning, har en termostatlampe eller en tænd- og sluk-knap? På de enkelte produktsider kan du læse om, hvilke funktioner, det pågældende produkt har.
  • Design: Hvis din toaster skal stå fremme på køkkenbordet, er det værd at overveje, hvilket design der falder bedst i din smag. I vores onlinebutik finder du mange forskellige, flotte modeller.

 

Er du mere interesseret i en panini grill, som både kan bruges til at grille lækkert kød, grønsager og selvfølgelig også lave toasts, så kan du også finde det her på Bilka.dk

 

Køb din toaster på Bilka.dk

Bilka.dk er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge til køkkenet! Så rul op her på siden, og gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af toastmaskiner. Vi sørger for, at din nye toaster bliver leveret hjem til dig – nemt og sikkert. Og skulle du af en eller anden grund fortryde dit køb, har du selvfølgelig ubegrænset returret.