Frituregryder

Giv grillbarens pomfritter kamp til stregen med en smart frituregryde til hjemmekøkkenet. På Bilka.dk finder du et væld af forskellige modeller fra brands som Philips, Tefal, OBH og mange andre.

Frituregryder

Når du tænker frituregryde, tænker du måske som det første automatisk på usund mad fra fastfoodrestauranterne. En moderne frituregryde kan dog meget mere end blot at lave snaskede pomfritter. Gå på opdagelse i vores sortiment af moderne frituregryder her på siden, og læs om de mange skønne muligheder, der er for at anvende en frituregryde til den daglige madlavning hjemme hos dig.

På siden her finder du alt lige fra den klassiske friture til smarte airfryers, som er et sundere alternativ til den syndigt lækre frituretilberedning. Du kan læse mere om det pågældende produkt, når du klikker dig ind på dets produktside.

Friturestegning er for mange en udskældt tilberedningsløsning, der leder tankerne hen på fedtet mad med et alt for højt kalorieindhold. En moderne frituregryde som dem, du finder her i udvalget på Bilka.dk, er dog sundhedsvenlig at bruge og meget anvendelig – både til aftensmad i hverdagen, og når der skal serveres lækker mad til heldige gæster.

Se også vores øvrige udvalg af køkkenudstyr her, hvor du blandt andet finder diverse køkkenapparater, bestik og service samt glas, skåle og porcelæn.

Mange muligheder for madlavning med frituregryde

Der er mange muligheder i selv at have en frituregryde stående i køkkenskabet. Særligt Tefal Actifry frituregryderne er populære, da de med blot en enkelt spiseskefuld olie omdanner et helt kilo kartofler til sprøde, velsmagende pommes frites, der kan nydes med god samvittighed. Vi har også andre frituregryder i sortimentet. Blandt andet fra Melissa, DeLonghi og Philips.

Har du brug for at kunne tilberede store mængder på én gang, eksempelvis i forbindelse med servering til fest, har vi også store Fiamma frituregryder med en kapacitet på op til 13 liter. Så skulle der gerne være plads til at tilberede fedtfattig frituremad til hele familien og vennekredsen.

Udover pomfritter kan en moderne frituregryde, som dem fra vores udvalg, også bruges til tilberedning af andre grøntsager, kødsauce, kyllingefilet, laks eller andre af dine livretter. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan forsøge dig med at tilberede i din nye frituregryde.

Køb frituregryder online på Bilka.dk

Friturestegning er ikke kun forbeholdt restauranter og grillbarer. Nu kan du lave din egen frituremad hjemme i køkkenet – og det endda på en fedtfattig måde, der dog ikke stjæler noget af den gode smag. Frituregryderne i vores sortiment er kompakte modeller, der nemt kan stå på køkkenbordet, imens du eksempelvis forbereder en god salat til servering med dine sprøde pommes frites fra frituregryden.

Tag dig god tid til at overveje de mange forskellige muligheder, og bestil derefter den frituregryde hjem, der passer bedst til dine behov. På Bilka.dk kan du nemt bestille en frituregryde, når det passer dig, og så kan du snart komme i gang med madlavningen derhjemme.