Saftpressere

Med en saftpresser, kan du selv lave friskpresset frugt- og grøntsagsjuice. På Bilka.dk har vi både de enkelte modeller, samt de lidt mere avancerede og kraftfulde modeller.

Start dagen med et skud smagfulde vitaminer

Start dagen med en smagfuld friskpresset juice fuld af forskellig smagsvarianter og vitaminer – så får du den perfekte start på morgenen. Med en juicepresser i køkkenet kan du nemt lave din egen juice, inden du griber tasken, starter bilen og kører på arbejde. Tag derfor et kig på vores udvalg af juicere og tag hul på dagen med et frisk skud af vitaminer.

Vitaminer er vigtige for vores energi og generelle sundhed. Mangel på vitaminer påvirker vores almene tilstand, så vi føler os mindre oplagte til at tage på arbejde og kan til tider føle os utilpasse. Derfor er det vigtigt at skabe en god kostbalance, så vi altid er fyldt godt op med vitaminer. Har du brug for ekstra tilskud af vitaminer og mineraler, kan du tage det som kosttilskud.  

Med en smart frugtpresser kan du mikse din egen juice – ligesom du vil have den. Med en moderne juicer kan du nemlig kombinere forskellige grøntsager og frugter, så de skaber den smag, du bedst kan lide – og så er de endda sunde. Med en juicer behøver du derfor ikke længere betale en formue på kendte juicebarer. I stedet kan du starte og slutte arbejdsdagen med et glas friskpresset juice, der tilfører energi. Herved får du den bedste start og afslutning på en travl hverdag.

 

Miks din egen juice med en juicepresser

Med en smart saftpresser bliver det nemt at få den daglige portion frugt og grønt. Med en juicepresser kan du nemlig nemt omdanne frugt og grønt til smagfulde væsker, der gør det nemt at være sund på en travl hverdag. På Bilka.dk finder du et udvalg af juicepressere så som: 

  • Citruspresser
  • Juicepresser

 

Citrus- og juicepresser

Foretrækker du smagen af friskpresset appelsin, er den klassiske citruspresser det nemme valg. Med en citruspresser kan du hurtigt presse saften ud af citrusfrugter ved at skære frugterne i halve og presse frugten ned over maskinen. Det er nemt, men kræver, at du har tid til at gøre arbejdet på en travl morgen. 

Med en juicer kan du nemt omdanne dine frugter til et frisk glas juice, det er nem at nyde inden du skal ud på farten. Skal det gå hurtigt på en hverdagsmorgen er juicepresseren derfor det oplagte valg, da den er hurtig til at producere et friskpresset glas juice. Skal juicen spices lidt op, kan du nemt tilføre en saftig grøntsag, der giver juicen ekstra vitaminer og en ny smagsvariant.

 

Køb juicer eller saftpresser online på Bilka.dk

Bestil en smart saftpresser på Bilka.dk, hvor du finder enkle og avancerede modeller i forskellige prisklasser. Her finder du nemt en saftpresser, der opfylder dit behov.