Sous vide

En sous vide er din måde at lave perfekt tilberedte bøffer, der sidder i skabet – hver gang. Find den smarte og innovative køkkenmaskine her på siden, hvor du kan bestille den hjem med det samme. Din familie, venner og dine fremtidige middagsgæster vil elske dig for det!

Sous vide – bøffer i verdensklasse

Hvis du også er vild med bøffer og ynder at nyde et godt stykke kød i ny og næ, kender du formentligt godt dette problem: Du har været ude og investere i et par gode, dyre bøffer fra delikatessen eller slagteren, men er endt med middel- eller overtilberedte stykker kød, fordi du har stegt bøfferne forkert, for meget eller for lidt. Hvis du gerne vil kunne lave dine bøffer, som man gør det på de bedste restauranter, er er der heldigvis hjælp at hente med en sous vide.

Med en sådan i køkkenredskabsbeholdningen, kan du undgå at ødelægge dine nyindkøbte bøffer og i stedet få dem tilberedt til perfektion. Røde bøffer er naturligvis ikke det eneste, du kan lave i sous viden – også andre typer af madvarer som fx fisk og grøntsager kan tilberedes i den smarte køkkenmaskine.

  • Server bøffer til dig selv og dine gæster
  • Undgå at ødelægge det indkøbte kød
  • Perfekte tilberedte bøffer – hver gang

 

Her på Bilka.dk finder du også en Sous vide-maskine. Den vil du hurtigt ikke kunne leve uden!

Tilberedningstid og -temperaturer er nøgleordene

Det, der gør sous viden helt fantastisk i forhold til bl.a. røde bøffer, er, at du i den kan tilberede din mad ved perfekte og helt optimale temperaturer. Det gælder også tiden, som du kan sørge for, passer helt perfekt til det, du gerne vil tilberede. Det betyder, at det bliver en ensartet tilberedning – hver gang.

Husk en vakuumpakker

Den innovative køkkenmaskine virker rent praktisk ved, at du nedsænker dit kød i sous viden, der egentligt er et vandkar. Inden skal kødet typisk marineres og evt. steges på en pande inden, så det får en stegeskorpe. Det er nemlig det eneste, som du ikke får ved at tilberede i sous viden.

Det betyder også, at for at du kan bruge din sous vide, også skal have en vacuumpakker og ikke mindst de dertilhørende vacuumposer. På Bilka.dk forhandler vi modeller, hvor vacuumpakkeren er inklusiv.

Herudover får du også vacuumposerne med i form af en vacuumposerulle. Når du løber tør, kan du altid købe nye poser hertil. Mangler du andre apparater til køkkenet, som kan lette madlavningen kan du finde et stort udvalg af køkkenapparater i udvalget.  

 

Køb en sous vide på Bilka.dk

Lyder perfekt tilberedte bøffer, fisk og grøntsager også som noget for dig? Bestil en sous vide her på siden i dag – så har du allerede en idé til din menu, næste gang du får gæster på besøg.