Olympia

Olympia er et dansk undertøjsbrand, der siden 1916 har designet klassisk kvalitetsundertøj til mænd. Undertøjet er altid skabt og produceret i en slidstærk kvalitet, som både er åndbar og behagelig at have på. Med undertøj fra Olympia får du klassisk herreundertøj med et stilrent design i neutrale farver. Olympia giver dig rigtig god kvalitet for pengene. Det betyder, at du ikke behøver at skifte dit undertøj ud så ofte. Kollektionen består af både underdele og undertrøjer – altid med fokus på komfort, god pasform og høj slidstyrke.

Klassisk kvalitetsundertøj til mænd fra Olympia

Dit undertøj er måske den vigtigste beklædningsgenstand i dit klædeskab. Du bærer det direkte mod din hud, og det er en del af din hverdag fra morgen til aften. Du mærker derfor også med det samme, hvis dit undertøj sidder forkert, eller det generer dig, når du bevæger dig.

Det danske undertøjsbrand, Olympia har siden 1916 designet klassisk kvalitetsundertøj til mænd. Brandet har derfor flere årtiers erfaring med at designe og producere klassisk herreundertøj med et godt snit. Kort sagt: Olympia er det perfekte valg til dig, der gerne vil have undertøj til mænd i en god kvalitet til en god pris.

Dit undertøj skal holde til at blive brugt, og det skal tåle at blive vasket i vaskemaskinen. Med Olympia får du undertøj i en slidstærk kvalitet, der både holder til at blive brugt og føles behageligt at have på.

Hvis du godt kan lide, at dit undertøj har et klassisk udtryk, er Olympia det helt rigtige valg for dig. Kollektionens designs og farver er stilrene og passer derfor til de fleste mænds garderobe.

 

Olympia giver dig komfort i hverdagen

Olympia er til dig, der gerne vil have komfort i hverdagen – yderst som inderst. Uanset om du er på jagt efter et par klassiske basis-tights i bomuld, et par varme longjohns med gylp, en figursyet T-shirt med korte ærmer eller et par briefs, får du med Olympia undertøj af en høj kvalitet, som er designet til en travl hverdag.

Pasformen er komfortabel og sidder godt til kroppen. Det betyder, at du sagtens kan bruge undertøjet under tætsiddende tøj som et par jeans eller et par habitbukser. Er dine busker lyse, kan du med fordel gå efter et par Olympia-tights eller briefs i en lys farve såsom hvid eller grå. Det samme gælder, hvis du skal have en lys skjorte på. Her vil en lysegrå eller hvid Olympia-singlet i en tætsiddende model virke mindre synlig.