Marathon

Marathon er et dansk undertøjsbrand, der siden 1989 har lavet kvalitetsundertøj til fornuftige priser. Marathon er derfor det perfekte valg til dig, der gerne vil have smart undertøj – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Undertøjet er lavet i holdbare materialer, så dit undertøj altid føles behageligt mod din hud. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Marathon er skabt til dig, der tør lidt mere. Dig, der gerne vil have undertøj, som er designet med et twist. Kollektionen byder på et væld af smarte designs.

Lækkert undertøj fra danske Marathon

Er du på udkig efter lækkert undertøj, som altid føles rart at have på – og som samtidig er designet med et smart twist? Marathon er et dansk undertøjsbrand, der designer kvalitetsundertøj til både mænd og kvinder.

Marathon er det perfekte valg til dig, der gerne vil have smart undertøj i en rigtig god kvalitet – til fornuftige priser. Undertøjet er altid fremstillet i holdbare materialer med fokus på komfort og god pasform. Det er nemlig vigtigt, at dit undertøj føles rart at have på – også når du er i bevægelse.

 

Garanti for kvalitet, komfort og høj holbarhed

Hvis dit undertøj ikke sidder godt, påvirker det både dit humør og din energi. Sådan skal det ikke være. Når du skal vælge undertøj, er det derfor en god ide at gå efter undertøj i en god kvalitet, som giver dig god komfort og høj holdbarhed.

Undertøj til mænd og kvinder, Marathon er designet til at sidde godt hele dagen – så du kan føle dig godt tilpas, uanset hvad din dag bringer. På Bilka.dk finder du et bredt sortiment fra Marathon.

 

Undertøj i et smart design

Er du til klassiske, ensfarvede tights? Eller er det vigtigt for dig, at dine underbukser har mønstrede detaljer? Undertøj fra Marathon er skabt til dig, der gerne vil have undertøj med et smart design - uanset om du er til ensfarvede look i klassiske farver såsom sort, grå og blå eller gerne vil have undertøj med et spændende twist.

Marathons undertøjskollektion byder nemlig også på mange forskellige styles til dig, der ikke er bange for at skille dig ud med modige farver og mønstre. Vælg mellem alt fra tights i mikrofiber til mænd med farverige striber, tern eller mønstre eller klassisk undertøj til kvinder. Alle styles er selvfølgelig designet med en god pasform.