Herresweatre

En lækker uldtrøje eller en flot herre striksweater er altid rar at have i klædeskabet. Den kan nemlig holde dig dejlig varm. Brug din herresweater på en kold vinterdag eller til en sommeraften på terrassen. Find en behagelig herre striksweater herunder.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Køb en herresweater til enhver anledning

En herresweater er ikke kun god til at holde dig varm på en kold dag eller aften. Den er nemlig også meget moderne og stilrigtig. Du ka’ tage en herresweater udover din t-shirt, polo og skjorte for et flot outfit. Derudover kan du finde en uldtrøje til herre i en flot farve, som du ka’ matche til dine bukser. Udforsk hele udvalget af flotte striktrøjer og uldtrøjer her på siden.

 

Køb en herresweater i en flot og moderne farve

Du ka’ bruge en god herresweater hele året rundt, og du ka’ med fordel investere i uldtrøjer til herre i forskellige farver, så du har den perfekte trøje til hver af de fire årstider. Men hvordan matcher du bedst muligt din herresweater til årstiden?

  1. Til foråret begynder blomster, buske og træer at spire med blade i flotte farver. Du ka’ derfor med fordel trække en farverig herresweater over hovedet i løbet af forårsmånederne.

  2. Til sommer er der sol og glade dage. Her er det derfor en god idé at tage de lyse farver på. Det er eksempelvis flot med hvide, blå og gule farver.

  3. Når efteråret er over os, begynder træernes blade at miste den livlige grønne farve, og her kan du med fordel have en herresweater i mørkere nuancer klar. Blandt andet er brun, sort og mørkerød gode farver til efterårssæsonen.

  4. Om vinteren er det hele lidt gråt og kedeligt, men det behøver dit tøj ikke være. Du ka’ nemlig både bruge en herretrøje i uld i mørke og lyse nuancer på de kolde dage.

 

Nem ombytning af din herretrøje

Har du købt en herresweater, der ikke sidder helt rigtigt? Så kan du nemt og hurtigt bytte den til en anden størrelse. Hos Bilka.dk har vi nemlig ubegrænset returret på alt vores herretøj, såfremt du returnerer dine købte produkter i original og ubrudt emballage.