Sloggi

sloggi® har i mere end 40 år nytænkt undertøj og har nægtet at opgive deres mission; at droppe de irriterende bøjler, ubehagelige syninger og kradsende mærker, samt at bruge de blødeste og mest åndbare materialer for at sikre den bedst mulige komfort. Du vil helt glemme, at du har undertøj på, men du vil aldrig glemme følelsen af ægte sloggi®-komfort! Start din rejse mod et mere komfortabelt liv her på Bilka.dk og find dit nye undertøj fra sloggi.

sloggi hos Bilka

sloggi® har i mere end 40 år nytænkt undertøj og har nægtet at opgive deres mission; at droppe de irriterende bøjler, ubehagelige syninger og kradsende mærker, samt at bruge de blødeste og mest åndbare materialer for at sikre den bedst mulige komfort. Du vil helt glemme, at du har undertøj på, men du vil aldrig glemme følelsen af ægte sloggi®-komfort! Start din rejse mod et mere komfortabelt liv her på bilka.dk eller i dit lokale hypermarked og find dit nye undertøj fra sloggi®.

 

Bredt udvalg til skarpe priser

Bilka.dk har et stort sortiment af de populære produkter fra sloggi® til både mænd og kvinder. I vores dedikerede sloggi-shop kan du gå på opdagelse i deres produktunivers og blive inspireret af blandt andet flotte billeder og spændende beskrivelser. Vi sætter en stor ære i at have udvalgt et alsidigt sortiment til både mænd og kvinder til altid skarpe priser.

Udover de velkendte bomuldstrusser fra sloggi® Basic-serien finder du også et væld af andre spændende produkter. Vi har blandt andet den feminine Romance-serie med flotte blonder, den bløde og ekstra komfortable Double Comfort-serie og den revolutionerende ZERO Feel-serie, der med sit 360° strækbare materiale, samt ingen brug af syninger eller bøjler har ændret opfattelsen af undertøjets funktionalitet i hele verden. Alle serierne fra sloggi® kan noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at de er af allerhøjeste kvalitet og tager komfort til et helt nyt niveau!