Skjorter til mænd

Mangler du en ny herreskjorte til hverdag, arbejde eller fest? Så tag et kig her på siden, hvor du ka’ finde et hav af skjorter i de klassiske farver eller med de genkendelige mønstre. Vi har også skjorter, der stikker lidt mere ud.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Stort udvalg af skjorter til den moderne mand

Skal du have opdateret garderoben med flot, nyt tøj? Så skal du med garanti bruge et par skjorter. På Bilka.dk kan du finde et hav af flotte skjorter, du helt absolut vil synes godt om. Vi har de helt klassiske skjorter i sort, hvid og lyseblå, men vi har også mange modeller i farver, som stikker lidt mere ud. Find en skjorte med et fedt mønster i en herrefed farve, som folk helt sikkert vil bemærke.

 

Skjorter til mænd med fede mønstre

Hvis du er blevet træt af de klassiske ensfarvede skjorter, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af herreskjorter, som har et fedt mønster. Vi har blandt andet skjorter med striber i forskellige farvekombinationer. Her er eksempelvis hvide og blå striber utroligt flotte, men du ka’ også finde ternede, prikkede og blomstrede skjorter til mænd på Bilka.dk. Udforsk udvalget her på siden, og find en ny skjorte, der skiller sig ud fra mængden.

 

Hvide skjorter til mænd hører hjemme i klædeskabet

En hvid skjorte har i årtier haft sin plads i klædeskabet, og det kommer formentlig ikke til at ændre sig. Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte du skal vælge, kan du derfor altid købe en hvid skjorte - uanset om du allerede har en derhjemme. Hvide skjorter passer godt til et formelt look i hverdagen, på arbejdet og til festen. 

 

Find nyt tøj til at matche din nye herreskjorte med

Har du en formel begivenhed, som du skal til, så kan du med fordel matche din nye skjorte med en lækker habit, som du ka’ stå helt skarpt i. Vil du have et mere casual look, så find en striktrøje, som du ka’ trække ud over skjorten. Du ka’ også matche din skjorte med mange typer bukser. Se blandt andet vores udvalg af jeans.