Sportstøj til en aktiv hverdag

Få det mest optimale ud af din træning med lækkert og åndbart sportstøj til mænd og kvinder fra Bilka.dk. Uanset om du skal bruge tøj til løb, styrketræning eller din sportsgren, kan du finde noget, der passer perfekt til det her på siden.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Sportstøj til løb og træning

Når du er ude at være aktiv, og sveden løber ned af dig, så er det rart med noget lækkert, svedtransporterende løbetøj. Det gælder, uanset om du løber, styrketræninger, eller dyrker din yndlingssport. Her på siden kan du finde vores udvalg af sportstøj til løb og træning, der er åndbart og hurtigttørrende. 

 

Sportstøj du ka’ ånde i

Det smarte ved sportstøj i forhold til almindelig hverdagstøj er, at din krop meget bedre kan ånde i det. Når du bruger åndbart sportstøj, kan du bedre komme af med den fugt, kroppen producerer og holde dig tempereret, når pulsen stiger, og sveden begynder at løbe. Du ka’ med andre ord holde dig tempereret, når du er aktiv. 

 

Hurtigttørrende sportstøj

Når du er meget aktiv, og pulsen kommer helt op, så kan sveden godt begynde at løbe lidt hurtigere end normalt. Så er det vigtigt med noget sportstøj i hurtigttørende materialer. Sportstøj bliver som regel lavet i syntetiske materialer, der bearbejdes til at opfylde de primære krav, som du har til dit sportstøj. Nogle af kravene til sportstøj er, at det skal være: 

  • Åndbart

  • Hurtigttørrende

  • Elastisk

  • Letvægtigt

Find derfor lækkert sportstøj på Bilka.dk, der opfylder alle kravene til sportstøj i høj kvalitet. Passer tøjet ikke i størrelsen? Intet porblem. Vi har ubegrænset returret, så du til hver en tid kan ombytte dine købte varer.

 

Stort udvalg af sportstøj i alle former

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af sportstøj til en aktiv hverdag, hvor motion er i højsæde. Du ka’ blandt andet finde:


Du ka’ også tage et kig på vores udvalg af sportsure, som du ka’ bruge til at tracke dine træningstider, løbehastighed, puls og meget mere. Vi er desuden forhandler af meget andet løbetilbehør.