Køb VRS tøj på Bilka.dk
Køb VRS tøj på Bilka.dk

VRS tøj til hele familien!

VRS tilbyder lækkert modetøj, tilbehør, sko og basistøj til både kvinder, mænd, børn og unge. VRS er altså et mærke for alle, da det er vigtigt, at alle har mulighed for at gå i trendy modetøj, som faktisk er til at betale. Du kan købe VRS online på Bilka.dk. Oplev 100 nye styles i butikkerne og online! Få kvalitetstøj med karakter med VRS.

Se alle produkter

VRS tøj & sko på Bilka.dk

VRS er vores eget tøjmærke, som i dag er et anerkendt modebrand i tekstilbranchen og forhandles eksklusivt bl.a. i Bilka og på Bilka.dk.

VRS giver dig masser af lækkert modetøj, sko og tilbehør til hele familien. Udover god stil indenfor dametøj og herretøj har VRS også en masse at byde på til både børn og unge. VRS er et mærke for alle og til dig, som gerne vil være med på de seneste tendenser uden at betale for meget.

Plus size tøj til kvinder

Se vores store udvalg af plus size tøj til kvinder i større størrelser. Hele VRS Jackie serien byder på moderigtigt dametøj, hvor du ikke går på kompromis med tidens mode og trends. Find lige netop dét, du står og mangler her. 

 

 

Størrelsesguides

Find den rigtige størrelse. Læs vores størrelsesguides, så du får bestilt den rigtige style.

Guides til tøj og sko

Vi har samlet en række forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.

VRS Man

VRS Man er kvalitetstøj til mænd. Du finder alt hvad du skal bruge til tøjskabet på denne side. Uanset om du er på udkig efter en ny skjorte, en lækker trøje eller et par fede jeans, så går VRS Man ikke ned på kvaliteten eller vores styles.

Modetøj, sko og tilbehør til hele familien med VRS

VRS Bilka er indbegrebet af smart modetøj til fordelagtige priser. Vi har gjort det nemt for dig at være med de seneste tendenser uden, at det koster en formue. Det er nemlig et mærke for alle, hvor du finder tøj, sko og tilbehør til hele familien. Og der er i sandhed noget for enhver smag. Her kan far, mor og børn finde et par favoritter, som de ikke kan undvære - uanset om det er en ny jakke, et par smarte sneakers eller en flot taske.

VRS tøj, sko og tilbehør med karakter

Når du skal forkæle dig selv eller familien med nyt tøj, er VRS et oplagt valg. Vi følger tidens tendenser og skaber moderigtigt tøj til din garderobe. Samtidig har vi også mange must-haves, hvor du kan udforske vores VRS basic. Her finder du et godt udvalg af basisvarer, som er et must i enhver garderobe. Og vi har selvfølgelig også noget til manden. Vores VRS man byder på smarte styles til den stilbevidste mand.

Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme de unge eller børnene. Her har VRS en masse at byde på, hvor selv teenageren kan finde noget, de kan lide. Det samme gælder for børnene, hvor vi har et skønt sortiment af børnetøj, kaldet VRS kids.

Vi synes også, at økologi skal være for alle og især i børnehøjde. Derfor er en stor del af vores baby- og børnetøj i økologiske bomuld - og selvfølgelig altid til en pris, der er til at betale.

Shop VRS tøj online på Bilka.dk i dag

Hvis familien eller dig selv trænger til nyt tøj, kan hele familien helt sikkert finde noget fra VRS. Udforsk de mange muligheder, og gå på opdagelse i vores modeunivers, hvor du kan blive inspireret. Derefter kan du nemt og trygt bestille VRS tøj online.