Spisebordsstole

Pift din spisestue op med spisebordsstole i flotte farver eller hold stilen minimalistisk med sorte, hvide eller grå spisebordsstole. Se de mange stole i lækre materialer og designs herunder.

Kombinér spisebordsstole

Hvis du har fundet flere spisestuestole, som du synes passer til din stil og du har svært ved at vælge i mellem dem, så er der gode nyheder til dig. Det er nemlig helt i orden og tilmed meget moderne at blande forskellige spisebordsstole omkring spisebordet.

Du kan vælge spisebordsstole, der har nogenlunde samme design, men stadig er forskellige fra hinanden. Men du kan også vælge spisebordsstole, der varierer meget og adskiller sig fra hinanden.

Spisebordsstole i flotte farver

Spisebordsstole i hvide, grå og sorte nuancer er der nok af. Alle har dem, og de fungerer som regel til de fleste spisestuer. Men hvis du er frisk på at ruske op i de kedelige normer, så kan det være at du skal overveje at bruge farverige spisestuestole omkring dit spisebord.

Vælg eksempelvis karrygule spisebordsstole eller mørkegrønne spisebordsstole, som er meget moderne. Har du mod på flere farver, er der ikke noget i vejen for at blande farverne.

Forny stilen med nye spisebordsstole og køkkenstole

Har din spisestue haft det samme look i mange år? Så er det måske på tide at få frisket den op. Det kan du nemt gøre ved at skifte spisebordsstolene ud. Spisebordsstole er møbler, som er en stor del af din hverdag. Derfor er det vigtigt, at du er glad for at sidde på den og se på den.

Vælg stole, der passer til den indretning, du ønsker. Du kan vælge hvide eller sorte stole til en minimalistisk indretning. Spisebordsstole i friske farver er til dig, der byder farver velkommen flere steder i din indretning, eller blot vil have stolene som de møbler, der bringer farve ind i rummet.

Du kan skifte alle spisebordsstole ud eller måske bare nogle af dem. De fleste spiseborde kan kombineres med mange forskellige typer af spisestuestole. Det giver dig uendelige muligheder for at give spisepladsen det udtryk, du leder efter.

Du vil sikkert blive overrasket over, hvor flot og interessant indretningen i rummet kan blive ved at kombinere forskellige typer af nye spisebordsstole med hinanden. Du kan også sammensætte nye, moderne stole med gamle og brugte stole, så du skaber et helt unik udtryk i rummet.

 

 

Spisebordsstole for enhver smag

På Bilka.dk har vi samlet et bredt udvalg af spisebordsstole i mange forskellige stilarter. Vælg eksempelvis de klassiske spisebordsstole i massivt træ, der passer ind i enhver indretning. Vælg skalstolene, der findes i et utal af farver, der kan peppe indretningen op.

Se også udvalget af spisebordsstole i forskellige farver som sort, grå, hvid og grøn og skab et unikt udtryk ved spisebordet. Du kan også gå efter designklassikerne og få fingrene i et tidløst design eller vælge en spisebordsstol i smukt velour.

 

Komfortable spisebordsstole til hyggelige middage

Hyggen omkring måltiderne er noget, som bliver værdsat meget i de danske hjem. Med en god spisebordsstol eller køkkenstol kan du forlænge hyggen ved middagsbordet. Det kræver selvfølgelig en behagelig spisestuestol, der er dejlig at sidde i.

Det kan dog være individuelt, om komfort betyder en stol med stof- eller læderbetræk. For nogle kan det have en betydning, at spisebordsstolene har armlæn, hvor man kan hvile armene, når snakken går og middagen er spist. Derfor er komfort meget forskelligt.

En spisebordsstol skal være komfortabel, så I har lyst til at sidde længe og nyde middagen og det gode selskab. Derudover skal stolen gerne passe ind i den øvrige indretning i dit hjem, så det er en fornøjelse at se på stolen, når du ikke sidder ved middagsbordet.

 

 

Sådan vælger du spisestuestole

Det vigtigste ved en spisestuestol er selvfølgelig komforten. Den skal være behagelig at sidde i og støtte din ryg. Derudover skal designet selvfølgelig også falde i din smag. Her er et par typer af spisestuestole, du kan overveje til dit spisebord:

  • Spisebordsstol med armlæn: En spisebordsstol med armlæn er perfekt til lange middage og giver god støtte til armene.
  • Spisebordsstol med drejefunktion: En spisebordsstol med drejefunktion giver fleksibilitet og komfort, så du kan sidde i den stilling, der passer dig.
  • Spisebordsstol med flet: En flet spisebordsstol har et flot design, der passer ind i de fleste hjem. Det er tilmed behageligt at sidde på flettet.


Det er selvfølgelig også vigtigt, at du vælger en spisebordsstol, der passer til højden på dit bord. Der skal gerne være 25-30 cm mellem spisestuestolens sæde og bordets overflade, så der er plads til benene. Det er nemlig vigtigt at sidde behageligt både med ryggen og benene.

 

Find dine spisebordsstole på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du spisebordsstole i mange forskellige designs. Det hjælper dig med at opnå det udtryk ved spisebordet, du leder efter. Måske er du vild med træ, læder eller velour? Vi har spisestuestole i flere materialer, så du kan vælge dem, der falder bedst i din smag.