Spisebordsstole

Pift din spisestue op med spisebordsstole i flotte farver eller hold stilen minimalistisk med sorte, hvide eller grå spisebordsstole. Se de mange stole i lækre materialer og designs herunder.

Kombiner spisebordsstole på kryds og tværs

Hvis du har fundet flere spisestuestole, som du synes passer til din stil og du har svært ved at vælge i mellem dem, så er der gode nyheder til dig. Det er nemlig helt i orden og tilmed meget moderne at blande forskellige spisebordsstole omkring spisebordet. Du kan vælge spisebordsstole, der har nogenlunde samme design, men stadig er forskellige fra hinanden. Men du kan også vælge spisebordsstole, der varierer meget og adskiller sig fra hinanden.

Giv spisestuen liv med spisebordsstole i flotte farver

Spisebordsstole i hvide, grå og sorte nuancer er der nok af. Alle har dem og de fungerer som regel til de fleste spisestuer. Men hvis du er frisk på at ruske op i de kedelige normer, så kan det være at du skal overveje at bruge farverige spisestuestole omkring dit spisebord. Vælg eksempelvis karrygule spisebordsstole, som er meget moderne. Har du mod på flere farver er der ikke noget i vejen for at blande farverne.

Nye spisebordsstole eller køkkenstole kan forny stilen i din spisestue eller køkken

Har din spisestue haft det samme look i mange år? Så er det på tide at få frisket den op. Det kan du nemt gøre ved at skifte spisebordsstolene ud. Spisebordsstole er møbler, som er en stor del af din hverdag. Derfor er det vigtigt, at du er glad for at sidde på den, og at du er glad for se på den. Vælg stole, der passer til den indretning, som du ønsker. Eksempelvis kan du vælge hvide eller sorte stole til den minimalistiske indretning. Spisebordsstole i friske farver er til dig, der byder farver velkommen flere steder i din indretning, eller blot vil have stolene som de møbler, der bringer farve ind i rummet.

Du kan skifte alle spisebordsstole ud eller måske bare nogle af dem. De fleste spiseborde kan med fordel kombineres med mange forskellige typer af stole. Og du vil sikkert blive overrasket over, hvor flot og interessant indretningen i rummet kan blive, ved at kombinere forskellige typer af nye spisebordsstole med hinanden. Eller ved at sammensætte nye, moderne stole med gamle og brugte stole kan du skabe et helt unik udtryk i rummet.
 

Spisebordsstole for enhver smag

På Bilka.dk har vi samlet et bredt udvalg af spisebordsstole i mange forskellige stilarter. Vælg eksempelvis de klassiske spisebordsstole i massivt træ, der passer ind i enhver indretning. Vælg skalstolene, der findes i et utal af farver, der kan peppe indretningen op. Se også udvalget af spisebordsstole i sort og skab et unikt udtryk. Du kan også gå efter designklassikerne og få fingrene i et tidløst design.
 

Spisebordsstole der giver komfort til hyggelige og lange middage

Hyggen omkring måltiderne er noget, som bliver værdsat meget i de danske hjem. Med en god spisebordsstol eller køkkenstol kan du forlænge hyggen ved middagsbordet. Det kan dog være individuelt om komfort betyder en stol med stof- eller læderbetræk. For nogle kan det have en betydning, at spisebordsstolene har armlæn, hvor man kan hvile armene når snakken går og middagen er spist. En spisebordsstol skal være komfortabel, så I har lyst til at sidde længe og nyde middagen og det gode selskab. Derudover skal stolen være pæn og passe ind i den øvrige indretning i dit hjem, så det er en fornøjelse at se på stolen, når du ikke sidder ved middagsbordet.