Sofapuder

Sofapuder er både hyggelige og behagelige for din krop. Det er også derfor, vi ser så mange af dem i flere danske hjem. Har du brug for et friskt pust i dit hjem? Så kan du nemt skifte sofapuderne ud. Se vores udvalg herunder og bestil på Bilka.dk.

Sofapuder kan pifte dit hjem op

Når du først har valgt de helt rigtige puder, er det bare om at glæde sig. Med sofapuder kan du nemlig skabe hyggelige rammer for dig og familien. De er både oplagte som pyntepuder i sofaen, men du ka’ også have dem på din redte seng. Overrask din søn eller datter med puder, der har søde mønstre og seje figurer. 

  • Mulighed for at lege med farver, mønstre og materialer
  • Være med på de nyeste trends
  • Få hygge og komfort i sofaen

 

Sådan vælger du de rigtige sofapuder

En god sofapude passer til din sofa samt resten af rummet. Faktisk er der mange muligheder, når du indretter nye sofapuder til dit hjem. Det kan også gøre beslutningen sværere. Heldigvis får du her en vejledning til, hvordan du sammensætter skønne sofapuder.

  • Farverne på dine nye sofapuder skal helst være i matchende nuancer med sofaen. Det giver dig en harmonisk indretning. Prøv en anden farve end den samme som sofaen eller væggen for at skabe lidt kontrast.
  • Mønstre kan være med til at tilføje lidt farver og ekstra stemning. Vil du have et moderne udtryk? Eller mangler dit rum farver? Du kan evt. vælge et tema, for eksempel romantisk, minimalistisk eller maskulint, for en matchende indretning.
  • Materialet spiller en rolle i forhold til komfort og praktisk brug. Skal hyggen med familien være i højsædet, kan du gå efter pels eller strik. Er du mere til en minimalistisk stil, kan du prøve velour. 
  • Størrelsen på din sofa har også en vis betydning. Vælg dine puder i henhold til din sofas størrelse. På den måde ser de hverken for små eller store ud. Det giver dig en afbalanceret indretning.

Find sofapuder online hos Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.