Rheinhessen vin

Find din vin fra Rheinhessen her på Bilka.dk. Leder du efter lækker tysk vin? Så kan Rheinhessen bestemt være et område, som du bør overveje. Tag et kig på vores udvalg af blandt andet Riesling hvidvine og hæld op for en skøn tysk smagsoplevelse.

Derfor bør du kigge i retning af Rheinhessen

Rheinhessen må siges at være det største vinområde i Tyskland. Herfra kan du opleve et bredt udvalg af vine. Hvidvinene er især den variant, som du bør kende området for, hvor blandt andet Riesling er en af de helt tunge spillere. Regionen gemmer dog på flere udsøgte varianter, som du kan smage på. Du bør overveje Rheinhessen vin, hvis du for eksempel vil tilfredsstille din vintørst med: 

  • Lette og søde hvidvine
  • Udsøgt Riesling hvidvin
  • Interessante tyske vine

 

Du har generelt flest muligheder for at finde hvidvine fra Rheinhessen. Her er det Riesling og den mere traditionelle Müller-Thurgau drue, som størstedelen er baseret på. Du kan dog også opdage velsmagende rødvine fra området. Her kan du blandt andet overveje rødvine lavet af henholdsvis Dornfelder og Spätburgunder, der er tyskernes betegnelse for Pinot Noir. Sagt med andre ord, gemmer Rheinhessen på mere end bare Riesling.

 

Få mere inspiration til Rheinhessen vin

Har du lyst til mere tysk vin? Ikke langt fra Rheinhessen ligger den anden anerkendte Mosel vinregion. Herfra kan du nyde flere højt eftertragtede Riesling hvidvine, der leverer en høj elegance. På Bilka.dk har du rig mulighed for at slukke din vintørst. Vi har et stort udvalg af vine fra verden over. Tag på en verdensomspændende smagsrejse hos os, og lad dine smagsløg danse i begejstring med velsmagende vine.