Trusser til damer

Design og udvalg står muligvis højt på listen, så snart du skal vælge dametrusser. Derfor har vi samlet et interessant udvalg hipsters, g-strenge,maxi trusser til damer, så du forhåbentlig finder de underbukser, du står og mangler. Dyk ned i vores skønne sortiment nedenfor.

Trussetyper

Der findes et væld af forskellige trussetyper. Valget af type afhænger mest af dine individuelle præferencer. I denne guide har vi samlet et overblik over de forskellige trussetyper, så du kan finde det helt rigtige match til dig.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Få kvalitet og komfort i din hverdag med trusser

Som du måske ved, så er der et utal af forskellige typer trusser til kvinder. Det vigtigste er dog, at uanset hvilken type du vælger, så skal din komfort og kvaliteten være i fokus. Derfor tilbyder vi underbukser i god kvalitet, så du får mest ud af dine nye underbukser. Hvis du ønsker at prøve noget andet end sorte, hvide og grå underbukser, så har vi også et udvalg i flere farvestrålene farver.

Tanga trusser, G-streng og high waist til komfort og velvære

Det store udvalg af trusser, som du ka’ finde på Bilka.dk, giver dig et hav af muligheder til at købe det par, som du føler dig bedst tilpas i. Vi har en lang række af lækre trusser i de blødeste materialer, hvor du blandt andet kan finde et par gode dametrusser i bomuld, silke og polyester. Udforsk vores udvalg af g-strenge, high waist og trusser med blonder i alle størrelser. 

Trusser i høj kvalitet

På Bilka.dk ka’ du altid finde et nyt par trusser til en skarp pris. Faktisk til en så skarp pris at du med garanti kan købe mere end ét par trusser. Se også hele vores udvalg af lækkert undertøj, og match dine trusser med en lækker BH. Udforsk udvalget nu, og bestil online i dag på Bilka.dk.

Vores undertøj er naturligvis pænt at se på, men det er også praktisk. Hvis du alligevel ønsker lidt mere varme, så bør du også overveje vores uldundertøj til damer. I de spændende kategorier finder du blandt andet skønne modeller, som isolerer varmen i lang tid.

Ubegrænset returret på alle varer

Det vigtigste ved et par nye trusser er, at de skal være rare at have på. Derfor giver vi dig ubegrænset returret på alle vores varer, så du altid kan ombytte eller returnere de varer, som ikke passer dig ordentligt.