Uldundertøj til damer

Temperaturen falder, det bliver hurtigere mørkt, og dagene flyver afsted. Du har måske mest lyst til at ligge i sofaen med et dejligt tæppe, men alligevel vil du gerne have noget ud af dagen. Med vores behagelige og varme uldundertøj til damer har du muligheden.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Få varmen med uldundertøj til damer

Uldundertøj til kvinder er en ideel måde til at få mest ud af dagene året rundt. Når du er taget på den skiferie du har set frem til, så er uldundertøj ideelt at have på under dit skitøj. Du kan bruge uldundertøj året rundt, men er særligt velegnet til vintermånederne - også selvom du ligger i sofaen derhjemme og slapper af. 

  • Uld har også en kølende effekt ved for eksempel det varme bål
  • Uld er naturligt flammehæmmende, så gløder fra bålet ikke trænger for nemt igennem tøjet
  • Det er naturligt bakteriedræbende

 

Uld er utrolig godt til at regulere din kropstemperatur - også hvis du sveder eller er våd. Det smarte ved uld er nemlig, at det absorberer en del fugt, uden at du kommer til at fryse. Hvis du har tendens til at bruge undertøj lavet af bomuld, nylon eller andre materialer, så vil fugten ikke blive absorberet på samme måde, og du vil derfor hurtigere føle dig kold. Du har derfor rig mulighed for at føle dig komfortabel med uldundertøj fra Bilka.dk.

 

Uldundertøj til den aktive dame 

Hvis du elsker at tage på fisketur, sheltertur eller andre udendørs aktiviteter, så er uldundertøj en nødvendighed i din garderobe. Uldundertøj har nemlig mange gode egenskaber til friluftsmennesket, og nedenfor har vi nævnt et par stykker af dem:

Hvis du derfor elsker friluftslivet, så er uldundertøj noget for dig. Til det aktive liv bør du også tage et kig på vores smarte vandretøj til kvinder.

Det sker for os alle, at vi bestiller det forkerte. Heldigvis kan du let returnere og bytte dine varer hos os, når du har tid og lyst. Vi har nemlig ubegrænset returret. Du skal blot vise din kvittering og være sikker på, at emballagen er original og intakt.

 

Pas godt på dit uldundertøj

Er du helt grøn på, hvordan du skal behandle dine nye underbukser i uld? Så har vi nedenfor ridset et par gode råd op, som er gode at huske på:

  • Vask i hånden eller på uldprogram ved lav temperatur
  • Vrid ikke dit nye undertøj i uld
  • Læg ikke uld i blød

 

Du er måske vant til at vaske underbukser som er lavet af bomuld, da det ofte blot kan blive smidt i vaskemaskinen, men uld kræver lidt mere opmærksomhed. Men som du kan se, så er det faktisk ret simpelt at passe godt på dit nye undertøj i uld. Vi håber, at det er blevet nemmere at finde dine nye underbukser til damer, og hvordan du passer bedst muligt på dem.