Maxi trusser

Foretrækker du en trusse, der giver dig maksimal støtte og dække? Så er en maxi trusse helt sikkert noget for dig. Her på siden kan du opdage et bredt udvalg af maxi trusser i forskellige størrelser, modeller, farver og antal. Køb nemt online på Bilka.dk. 

Maxi trusser støtter både mave og baller 

Kvinder i alle aldre og størrelser er vilde med maxi trusser, og det skyldes i særdeleshed den gode støtte, trusserne giver til både mave og baller. Kendetegnende for trussernes pasform er nemlig, at de har et snit, der går lige op til over navlen og har en mere lige benudskæring sammenlignet med andre typer trusser. Sammen med en tætsluttende pasform giver maxi trusserne dermed en generel god støtte. Og så får du ellers også bare et par super komfortable trusser, som du kan have på i alle mulige sammenhænge. 

Ønsker du maksimal støtte til mave og baller, kan du vælge vores shapewear trusser med en ekstra høj talje, der er designet specielt til at levere en opstrammende effekt til mave og talje. Det er især et oplagt valg til dig, der gerne vil fremhæve dine feminine former og kurver.  

 

Find den perfekte maxi trusse for dig 

For at kunne nyde den bedst mulige komfort er det vigtigt at finde et par maxi trusser i en passende størrelse til dine behov. Heldigvis tilbyder vi et bredt udvalg af maxi trusser i en lang række små og store størrelser, så du nemt kan vælge et par nye trusser, der sidder godt på dig. 

Derudover har vi på Bilka.dk en lang række forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Et par klassiske sorte eller hvide maxi trusser passer til langt de fleste behov og outfits. Du kan dog sagtens også få et par maxi trusser i mere farverige udgaver eller med blonde detaljer, der skaber et flot og elegant look. Og hvis du har lavvande i skuffen med undertøj, kan du med fordel købe en pakke med to eller flere par trusser i én, så du nemt og hurtigt kan fylde skuffen op igen.