Trussetyper

Den store trusse-guide

FAQ om trusser

 

De forskellige trusse-typer

Der er ikke noget værre end følelsen af, at trusserne gnaver, kravler forkerte steder hen eller er synlige gennem tøjet. Derfor er det alfa omega at vælge den rigtige trussetype, der passer til både dig og dit outfit.

Det er meget individuelt, hvad folk finder behageligt. Nogle sværger for eksempel til g-strengstrussen, mens andre synes, at det er ubehageligt. Ved du, hvilken trussetype, der er din favorit?

Læs mere om de forskellige trussetyper i guiden her og bliv klog på, om du skal smide en tai eller tanga trusse i kurven næste gang, du køber nyt undertøj.

 

Tai trusse

Tai-trussen er for mange en typisk hverdagstrusse. Den er ofte relativt lavtaljet (dvs. skærer midt på hoften), men med en høj benudskæring, hvilket giver trussen et let, feminint udtryk og får dine ben til at synes længere. Den dækker en relativt stor del bagpå med sit lige snit nedover ballerne, hvilket gør den til en komfortabel trusse til hverdagsbrug for enhver.  

 

Midi trusse

Hvis det skal være mere dækkende end en tai trusse, men mindre end en maxi, så er midi trussen det oplagte bud til dig. Midi trussen har en højere talje end taitrussen og samtidig en lavere benudskæring, hvilket gør den mere dækkende både foran og bagpå. Ligesom taitrussen, er miditrussen en oplagt hverdagstrusse med sit behagelige og dækkende snit.

 

Hipster trusse

Hipster trussen skærer ved hoften og kan på den måde minde lidt om en tai trusse. Den har dog nogle bredere sider og lavere benudskæringer, hvilket giver den et mere dækkende look.    

 

Maxi trusse

Maxi trussen giver næsten sig selv. Som navnet antyder, er det en trusse med maksimal dækning og støtte. Den høje talje og den lave benudskæring sørger for støtte til både mave og baller. Denne type trusse er oplagt til dig, der gerne vil have nogle underbukser, som hjælper med at holde det hele lidt på plads.

Hvis du vil have endnu mere support under tøjet, så er det oplagt at vælge en shape trusse, der ’opstrammer’ mave og baller. Det er uden tvivl en favorit for mange under tætsiddende nederdele og kjoler. De findes med forskellige benudskæringer, og mange vælger typisk den med ben, shape shorts, da den også korrigerer lidt på lårene – særligt under sommerkjolerne er det en utroligt populær trusse.  

 

G-streng

Fra den ene yderlighed til den anden: En g-streng, eller en string trusse, er den mindst dækkende trussetype. Den er kendt for at være en udfordrende trusse, der er relativt afslørende i sit udtryk, idet den ikke dækker ballerne. String trussen er en favorit for mange under stramtsiddende tøj, da den ikke efterlader nogle synlige kanter under tøjet. Den minimale dækning giver dog også minimalt løft og støtte – så er det dét, du søger, bør du gå efter en anden trussetype.     

 

Brazilian

Brazilian trusser dækker lidt mere end en string, men mindre end en tai-trusse. Den har høj benudskæring og ligner meget en g-streng, især forfra. Siderne er ofte relativt smalle, da snittet på ballerne går relativt langt op og viser en god del af ballerne. Derfor at det udseendemæssigt en lille og let trusse, der er kendt for at være feminin og udfordrende.

Mange foretrækker at brugre denne trusse under stramtsiddende tøj, hvis man vil undgå ’streger’ midt på ballerne, men alligevel synes at en string-trusse dækker en anelse for lidt.

 

Tanga trusse

Ligesom en brazilian trusse er tanga’en meget lig en string. Forfra ligner den til forveksling sin ’lillesøster’, g-strengen, men bagpå dækker den lidt mere af ballerne. En behagelig men samtidig sensuel trusse til både hverdag og fest.

 

Andre trussetyper

Du kan også støde på et hav af andre udtryk i jagten på den perfekte trusse, blandt andet:

  • Seamless trusse: Den sømløse trusse er utroligt populær – og det forstår vi godt! Den er kendetegnet ved ingen eller få syninger samt bløde, behagelige og tynde materialer, så trusserne hverken kan mærkes eller ses uden på tøjet. De fås ofte i forskellige modeller, som er mere eller mindre dækkende.
  • Shape: Hvis du vil holde maven lidt på plads og undgå tydelige trussemærker ved tætsiddende tøj, så er shape underwear helt sikkert noget for dig.
  • Pants: Pants minder meget om en hipster trusse, men ofte med lidt bredere sider og derfor lidt mere dækning. Det kan næsten ligne boxershorts til kvinder, og bliver også netop ofte kaldt for blandt andet shorty, boyshort eller lignende.

 

Trusser til enhver på Bilka.dk

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvilke typer af trusser der findes derude - og hvilke, der måske er noget for dig? Her på Bilka.dk forhandler vi trusser til enhver smag fra mærker som Sloggi og VRS. Find din favorit blandt vores brede udvalg af undertøj. Du finder naturligvis også matchende BH'er

 

Udvalg af undertøj

Find dine nye trusser, en behagelig BH eller hvad du lige står og mangler her på Bilka.dk. Vi forhandler et bredt udvalg af undertøj fra populære mærker som Sloggi og VRS.

Guides til tøj og sko

Her finder du en masse forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser, styles og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.