Seamless trusser

Ønsker du at slippe for synlige trussekanter, der kan ses under tøjet? Så er en seamless trusse helt sikkert for dig. Her på siden kan du opleve et bredt udvalg af seamless trusser i mange forskellige udgaver, farver og størrelser. Find nemt dine favoritter online på Bilka.dk. 

Slip for tydelige trusserkanter med en seamless trusse 

En seamless trusse - eller “sømløs trussse” som denne trusse også populært kaldes - er ganske simpelt en trusse uden synlige sømme. Det vil sige, at trussen ikke har den tydelige kant øverst, som man oftest ser på mange andre typer trusser. Det betyder også, at dine trusser efterlader mærker eller folder.  

Denne mere eller mindre usynlige trussekant gør også, at en seamless trusse er det oplagte valg, hvis du har tætsiddende tøj på og ikke ønsker, at man kan se dine trusser gennem tøjet. På den måde kan du nemt skabe et jævnt og ensartet udtryk med dit outfit.  

 

Find din favorit blandt vores udvalg af seamless trusser 

Seamless trusser er ikke begrænset til én bestemt trussemodel, og derfor har du gode muligheder for at finde et par eller to, der sidder på kroppen, som du foretrækker det, og støtter op de steder, du ønsker det. 

Blandt vores udvalg af seamless trusser kan du blandt andet finde de populære hipster trusser, der har en højtsiddende pasform og en lav benudskæring. Ønsker du yderligere støtte til mave og baller, kan du også få et par maxi trusser i en seamless udgave, der støtter op omkring blandt andet din talje og mave uden at efterlade synlige kanter.  

Ligeledes har vi seamless shapewear, der kan hjælpe med at forme taljen og udglatte maven. Du kan naturligvis også få seamless trusser som g-strenge, hvis du foretrækker en trusse med et smalt og højt snit. Mulighederne er bestemt mange, og vi har med al sandsynlighed et par sømløse trusser for dig.  

Mangler du også en ny BH, der passer til dine nye seamless trusser? På Bilka.dk har vi også en flot samling af seamless BH’er, der leverer den samme gode komfort og usynlige design med sømløse kanter.