Solcellelamper

Er du på udkig efter en billig måde at få lys i haven, på altanen eller ved hoveddøren på? Så tag et kig på nogle af vores mange flotte solcellelamper. Vi har et stort udvalg, hvoraf mange kan anvendes både sommer og vinter. 

Solcellelamper – dekorativt og funktionelt lys

Med solcellelamper kan du skabe den helt rigtige belysning udendørs. Måske har du brug for praktisk lys i din indkørsel eller langs havestierne, som tændes automatisk ved bevægelse, eller når mørket falder på? Måske vil du gerne gøre atmosfæren på terrassen, i blomsterbedet eller på balkonen hyggelig og indbydende? Eller måske mangler du dekorativ partybelysning til festen i haven? Med nogle af vores mange solcelle-lamper kan du få præcis den løsning, som du ønsker.

  • Lys i haven uden brug af ledninger og batterier
  • Fleksibel løsning, der kan flyttes rundt
  • Økonomisk belysning

Ud over at være stemningsskabende og praktisk, er lys ved hjælp af solcellelamper billigt. Det er det, fordi der ikke skal batterier eller strøm til, for at de virker. I stedet bliver de ladet op af solens stråler

Udvalget er stort både inden for hyggebelysning og funktionel belysning, og du finder derfor både lamper med spyd, gulvlamper, væglamper, lanterner, spot, fakler og lyskæder i vores faste sortiment.
 

Sådan vælger du de rigtige solcellelamper

Når du skal vælge dine nye solcelle-lamper, er det vigtigt, at du forholder dig til, hvilke krav og ønsker du har til dem.

  • Sensorlamper eller permanent lys: Vil du have en løsning, der lyser ved bevægelse, eller som lyser konstant?
  • Hygge eller praktisk-funktionel: Hvor skal de placeres, og hvad skal de bruges til? Vi har såvel neutrale og dekorative og farverige solcellelamper til både hverdag og fest.
  • Lyskilde: Tjek under ”specifikationer” ved den enkelte model for informationer om solpanel, LED og genopladeligt batteri.
     

Stort udvalg af spændende udstyr til dit udemiljø

Skal haven eller altanen opdateres med yderligere udstyr til haven, så har vi det sikkert også her i shoppen. Hos Bilka er vi nemlig mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!