Loungesæt i polyrattan

Den ultimative afslapning udenfor fås med et smart loungesæt, hvor du kan skabe et hyggeligt helle. Vælger du et sæt i polyrattan, får du tilmed loungemøbler, der er nemme at vedligeholde.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Vedligeholdelsesfri loungemøbler i polyrattan

Hele idéen med loungesæt er, at du kan nyde en afslappende og hyggelig stund i det fri – næsten som var det en dagligstue i din have. Det er derfor nærliggende at vælge sættet i materialet polyrattan. Polyrattan – der også går under navnet nonwood – er nemlig vedligeholdelsesfrit, så du ikke behøver bruge tid og kræfter på træbehandlinger og lignende. Det robuste materiale udmærker sig desuden ved, at det ligner træ til forveksling med de samme egenskaber såsom holdbarhed og smukke udseende – men altså uden en stor vedligeholdelsesbyrde.

  • Afslapning og hygge i din have
  • Undgå en stor vedligeholdelsesbyrde med det holdbare materiale polyrattan
  • Loungemøbler i et smukt udseende, der ligner træ til forveksling

 

Uanset om det er en stor loungesofa eller et par loungestole, som du ønsker, skal være i dit loungesæt, finder du det på Bilka.dk. I loungesættene følger typisk, foruden en eller flere sofaer og/eller stole, også et sofabord. Du skal med andre ord ikke bruge tid på at finde et sofabord, der passer til – det har vi nemlig klaret for dig.

 

Vælg det rigtige sæt

Er du i tvivl om, hvilket sæt du skal vælge? Når du skal finde det helt rigtige loungesæt, handler det bl.a. om at vælge den rette størrelse. Hvis I er mange, der skal kunne samles ved loungesættet – fx hele familien og/eller vennegruppen – kan en stor hjørnesofa være et godt valg. I udvalget findes store og rummelige loungesofaer, der har plads op til 7 personer. Hjørnesofaen er ligeledes også det perfekte sted at tage sig en lur i.

Vælger du en stor hjørnesofa, skal du være opmærksom på, at det naturligvis kræver en del plads på din terrasse og i haven. Er behovet noget mindre, kan du alternativt vælge et loungesæt indeholdende en lille sofagruppe med en eller flere stole. Denne type loungesæt har måske ikke siddepladser til mange personer – men udmærker sig ved, at det er yderst fleksibelt, da du kan flytte rundt på sættets dele, ligesom det passer bedst.

 

Køb et loungesæt i polyrattan på Bilka.dk

Drop bekymringerne og vælg et loungesæt i polyrattan, der indbyder til hygge og afslapning i haven. Du kan finde det i vores brede udvalg på siden og bestille det hjem i dag. Er det i stedet et loungesæt i træ, du er på udkig efter, er det naturligvis også at finde på Bilka.dk. Vi er dit Hypermarked – her finder du nemlig alt, du skal bruge!