Rullegræs

Få en flot og ensartet græsplæne i en fart med rullegræs fra DLF. Med rullegræs har du inden for 2-3 uger en fuldt opvokset og robust græsplæne, der kan danne underlag til familiens udendørs aktiviteter.

Sådan lægger du rullegræs

Rullegræs er det optimale løsning, hvis du gerne vil have en flot græsplane hurtigt. Det er ikke svært at lægge rullegræs, men det er vigtigt, at jorden er forberedt inden du går i gang.

Derudover er det vigtigt, at rullegræsset passes grundigt de første par uger, indtil græssets rødder får rigtigt fat i underlaget.

Hvis du vil have en lille quick-guide til lægning af rullegræs, kan du se denne lille video, der viser de forskellige steps, du skal igennem, når du anlægger en ny plæne med rullegræs.

Brug rullegræs til haven

Det er ikke svært at lægge rullegræs, men det er vigtigt, at du følger nogle enkle anvisninger, når græsset lægges. Du kan læse mere om anlægning af græsplæne på produkterne. Derudover kan du i videoen nederst på siden se, hvilke steps du skal igennem, når du anlægger en græsplæne med rullegræs. Bemærk: Rullegræs er en letfordærvelig vare, og derfor bør rullegræsset lægges ud indenfor 8 timer efter modtagelsen.

Fordele ved rullegræs fra Bilka.dk

 • Hurtig etablering af græsplæne - 2-3 uger
 • Græs i høj kvalitet - samme leverandør som flere større fodboldstadioner
 • Ensartet og ukrudtsfri
 • Stærke ruller der ikke går i stykker
 • Levering hjem til dig

 

Flot og robust græsplæne i løbet af få uger

Det tager under normale omstændigheder lang tid at anlægge græs og få det til at gro, medmindre man køber rullegræs. Med rullegræs slipper du nemlig for den lange ventetid, idet din græsplæne er klar med det samme. Ikke nok med at det er legende let at anlægge rullegræs, så byder denne græstype også på en lang række fordele. Af vigtige fordele kan der nævnes følgende:

 • Hurtig etablering af græsplæne
 • Ensartet og fri for ukrudt
 • Minimal behov for vedligeholdelse

Det er med andre ord, takket være rullegræs, muligt at få en flot og ukrudtsfri græsplæne i løbet af få uger. Ønsker du at anlægge din nye græsplæne med færdiggræs, eller også kaldet rullegræs, så bør du opleve vores store udvalg på Bilka.dk Se alle varianter her – og bestil rullegræsset hjem til din have- og øvrige udearealer i dag.

 

Anlægning & vanding af rullegræs

Få fuldt udbytte af dit rullegræs:

 • Græsset skal være udlagt senest 8 timer efter modtagelse
 • Start vanding straks efter udlægning
 • Græsset og jorden under skal holdes fugtigt, indtil græsmåtterne er groet fast.
 • Brug altid en regnmåler til at kontrollere, hvor meget vand der giv
 • Undgå kraftig belastning af græsset de første 2 til 3 uger.

Idet rullegræs er en letfordærvelig vare, er det vigtigt, at græsset bliver lagt kort tid efter modtagelse. Dette skal gerne ske inden for otte timer. Selvom det som hovedregel er nemt at lægge rullegræs, så skal der sættes tid af til at fjerne ukrudt, ligesom der skal bruges tid på at finplanere arealet og sørge for, at jordbundsforholdene er i orden. Skal du anlægge færdiggræs for første gang, bør du følge en vejledning, da der skal tages højde for en del ting.

 

En flot og vedligeholdelseslet græsplæne i sigte

Her tre gode råd til plejen af din nye græsplæne:

 • Klippes i 3-5 cm´s højde
 • Klip aldrig mere end 1/3 af græsmassen i en klipning.
 • Vent ca. 2 måneder med at vertikalskære græsset

Din nye og flotte græsplæne er kun få klik væk, da du på Bilka.dk kan gøre en god handel på rullegræs af høj kvalitet. Om du ønsker at anlægge græs på et større eller mindre areal, så kan vi tilbyde en god handel på rullegræs. Du skal blot angive, hvor mange kvadratmeter græs du har brug for til din have.

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores aktuelle priser på rullegræs - og kan dermed nemt beregne din samlede pris for køb af færdiggræs.

 

Shop rullegræs til lave priser

Skal du have mest muligt rullegræs for pengene, så skal du handle på Bilka.dk, hvor vi forhandler græs til lave priser. Længere oppe på denne side kan du desuden finde svar på, hvornår vi sender rullegræs næste gang.

I vores græskategori er det også værd at opleve vores udvalg af græsfrø og græskanter. Dette kan du med fordel kigge nærmere på, hvis du når frem til den konklusion, at rullegræs alligevel ikke er den rigtige løsning for dig.