Ooni pizzaovne

Ooni har skabt en innovativ serie af pizzaovne, der passer til pizzabagere på alle niveauer. Fra havefester til vildmarksture – Ooni har en pizzaovn til alle pizzaelskeres behov.

Bredt udvalg af Ooni pizzaovne

Ooni har et bredt udvalg af pizzaovne. Nedenfor finder du en gennemgang af højdepunkterne for hver af serierne.

 

OONI KARU PIZZAOVNE

Du kan lave fantastiske pizzaer med den alsidige Ooni Karu. Fordelen ved Ooni Karu er at der kan anvendes flere forskellige brændselstyper: træ, trækul og gas (kræver ekstra adapter). Karu pizzaovnen fås i både 12”, 16” og i den nye opgraderede 12G, så der findes en ovn til både den lille og store pizzasult.

 

OONI KODA PIZZAOVNE

Nyd pizzabagning på en enkel måde, med disse strømlinede gaspizzaovne. Ooni Koda fås i både 12” og 16” og har i kraft af gasfyring øjeblikkelig optænding, samtidig med at det er let at styre temperaturen. Ooni Koda pizzaovne er velegnede til både nybegynderen og pizza-eksperten, som sætter pris på bådeenkelhed og ydeevne.

 

OONI FYRA PIZZAOVNE

Den klassiske Ooni Fyra 12” pizzaovn giver en autentisk, brændefyret pizzabagning enten derhjemme eller på farten. Pizzaovnen varmes op af træpiller, som giver en hurtig og enkelt bagning hver gang. Ooni Fyra 12” er en kompakt, bærbar pizzaovn, der laver fantastisk brændebagt pizza på bare 60 sekunder.

 

OONI VOLT 12

Ooni Volt 12 pizzaovnen er Oonis første elektriske pizzaovn til inden- og udendørsbrug, som gør dig i stand til at lave pizza i restaurantkvalitet på bare 90 sekunder hjemme i køkkenet eller på terrassen. Med en 3-lags glasdør, temperaturstyring, balancestyring og timer er det bare at sætte stikket i, tænde for ovnen og lave pizza.