Mountainbikes til damer

Kom ud i naturen og udforsk dig selv fysisk med en sej mountainbike til kvinder, der er egnet til barske terræner og vild natur. På denne side finder du mountainbikes til kvinder.

HVILKEN MTB SKAL JEG VÆLGE?

Er du i tvivl om hvilken mountainbike, du skal vælge? Så har vi udarbejdet en guide, der kan hjælpe dig på vej. Her kan du læse om de forskellige parametre, du skal være opmærksom på, når du køber en MTB.

Kom ud i terrænet med en MTB til kvinder

Er du også vild med at køre på cykel – og så meget, at det ikke kun gælder til og fra arbejde? Det at cykle på mountainbike er blevet mere og mere populært, og det er ikke uden grund. Med en mountainbike kan du nemlig cykle i det vilde terræn, der ellers ikke er cykelvenligt. Det er med andre ord en god måde at få motion og frisk luft på, mens du kan opleve naturen.

  • Kom ud i vilde og barske terræner
  • En god motionsform, hvor du oplever naturen
  • Vælg imellem forskellige modeller


Vores mountainbikes fås I forskellige typer og modeller – og også her på Bilka.dk. Det gælder både størrelser, design og ikke mindst, at de fås til både kvinder og mænd. Du finder din nye mountainbike i vores brede udvalg her på siden.

Vælg den rette mountainbike til damer

Da der er forskel på, hvordan mænd og kvinder er bygget rent kropsmæssigt, er der ligeledes forskel på de forskellige mountainbikes. Vælg derfor den, der passer til dig. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Når du skal finde den helt rigtige mountainbike, er det først og fremmest et spørgsmål om, at du finder den rette størrelse. Det gælder især hjulstørrelsen, hvor der typisk skelnes imellem 27,5 " og 29 ". Det er din højde, der afgør, hvilken af de to, du skal vælge. Førstnævnte vil i udgangspunktet passe til de fleste, hvor 29 " er til dig, der er højere end gennemsnit.

Udover hjulstørrelse skal du også tage stilling til hvilket materiale, som du skal vælge din cykel i. De to mest almindelige materialer er carbon og aluminium. Carbon er det letteste, men stærkeste materiale og er det, der anvendes af professionelle. Aluminium vejer mere end carbon, men er samtidig et billigere materiale, hvilket afspejles i en lavere pris.

Køb mountainbikes til kvinder online på Bilka.dk

Bliv klar til fysisk udfoldelse i landets skove, sletter, barske terræner mv. med en mountainbike, som du kan bestille her fra udvalget i dag. Er du endnu ikke overbevist om, at det er en mountainbike, der er den rette cykel for dig? Her på Bilka.dk har vi en stor samling af cykelguides til alle de forskellige cykeltyper.