Elcykler til damer

Elcykler er blevet et mere og mere almindeligt element i bybilledet. Med en elcykel kommer du hurtigere og nemmere igennem cykelturens udfordringer. Her på siden finder du nogle af markedets bedste elcykler til damer.

BikeRep

BikeRep gør det muligt for dig, at få hjælp når som helst og hvor som helst. BikeRep består nemlig af et netværk af professionelle cykelmekanikere i hele landet, der varetager montage, service og reklamationsbehandling af alle cykler købt i Bilka. Læs mere og download appen her.

SCO's nye elcykel-display: CYCLEPLAY

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til dame elcykler

 

Find en elcykel til damer på Bilka.dk

Mangler du noget ekstra hjælp til cykelturen? Hvis du ofte tænker, at bakker og modvind helt eller delvist ødelægger glæden ved cykelturen, kan en elcykel til damer være lige noget for dig. Den kan nemlig give ekstra power på cykelstien!

El-cyklen er som udgangspunkt en almindelig cykel, der dog er udstyret med en motor, der giver dig ekstra kræfter, når du cykler. Det betyder, at cykelturen bliver mindre hård – selv i modvind og opad stejle bakker – og at du kan tilbagelægge længere strækninger hurtigere.

  • Ekstra hjælp på turen.
  • Kom hurtigere fremad – selv i modvind.
  • Kvalitet fra anerkendte cykelbrands.

Hvorfor skal du vælge en elcykel?

Der er et hav gode grunde til at vælge en smart elcykel. En elcykel er et effektivt og smart transportmiddel, der kan bruges af mennesker i alle aldre. Du kan læse mere om elcyklens mange fordele i denne guide.

En dame elcykel, der passer til dig

Du finder din nye dame elcykel på Bilka.dk. Her har vi nemlig et stort udvalg af elcykler i både dame- og herreversioner til dem, der har brug for elmotorens hjælp eller bare gerne vil cykle opad bakke uden at få sved på panden.

I udvalget er der mange forskellige slags og typer at vælge imellem, så her finder du også en, der passer til dine behov. De kommer i fine farver, så du kan få en dame elcykel, der matcher din smag.

Vores elcykler er fra det anerkendte brand SCO, der producerer elcykler såvel som andre cykeltyper - heriblandt shoppere, citybikes, mv. Alle cyklerne kommer i høj kvalitet, i et stilrent design, i mange farver og i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

 

 

Hvilken el damecykel skal jeg vælge?

Der er efterhånden mange forskellige modeller og typer af elcykler, hvorfor du derfor kan være i tvivl om, hvilken du skal vælge. Det er først og fremmest et spørgsmål om at vælge den, der passer til dine behov. Derfor skal du finde ud af dem først.

Der er nemlig forskel på, hvilken cykel du skal vælge, hvis du fx primært skal bruge den til at transportere børnene til og fra institution, eller om det er meningen, at du skal køre hurtigt, langt – eller begge dele – på den.

Det er motoren og dens effekt, der er afgørende for, hvor meget hjælp du får til at cykle. Som udgangspunkt hedder det, at jo større batteri, jo flere kilometer kan du køre per opladning. Derfor er det vigtigt at overveje, hvor meget hjælp du kunne tænke dig, mens du cykler.

Har du brug for hjælp til valget? I vores guide kan du få hjælp og tips til at vælge den rigtige el-cykel og få endnu flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge en el-cykel.

Alt du skal vide om elcykler

Før du vælger at købe en elcykel, er det en god idé at undersøge elcyklens smarte funktioner. På den måde kan du klæde dig godt på til at vælge, hvilken elcykel du har brug for. Læs alt du skal vide om elcykler, før du gør dig et køb.

Køb en dame elcykel her på siden i dag

Når du har fundet den dame elcykel, der passer bedst til dig, dine og måske også familiens cykel- og transportbehov, kan du bestille den hjem fra siden her. Husk også cykelhjelmen og cykellygterne, så du er klædt godt på til at komme ud i trafikken.

Vær opmærksom på, at elcykler ikke leveres i samlet tilstand. Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med at samle sådan en, kan du i vores video-guide få hjælp til samling af elcykel. Du ka' også se og høre meget mere om, hvordan du forlænger din elcykels batterilevetid.