Citybikes til damer

En dame citybike kombinerer det bedste fra flere cykelverdener i én cykeltype. Citybiken er, som det ligger i ordet, velegnet til kørsel i byen, hvor afstandene ikke er så store og terrænet er nemt at gå til.

Vælg den rette citybike til damer

Citybiken er et oplagt valg til dig, der sætter pris på komfort og funktionalitet, når du sætter dig på cyklen til hverdag. Citybiken giver dig de bedste forudsætninger for eksempelvis at hente og bringe børnene, handle ind og pendle til og fra arbejde.

Når det kommer til valg af cykel, så handler det i bund og grund om smag og behag. Er du vild med at træde hårdt i pedalerne over lange strækninger, eller sætter du pris på at komme helt der ud i naturen, hvor asfalten ophører og skovstierne begynder? På Bilka.dk kan du foruden den traditionelle citybike til damer også gå efter en shopper, racercykel, mountainbike eller elcykel med motor. Måske behøver du to cykler - én til hverdag og én til fritid? Hvor racercyklen og mountainbiken har gode egenskaber inden for hver deres niche, så er citybiken en god all-around cykel til dig, der blot ønsker ubesværet, komfortabel transport.

  • Vælg den rette cykeltype til dit behov
  • Gå efter en stelstørrelse, der passer til din krop
  • Sikkerhed frem for alt: husk cykelhjelm!
     

Cykler og udstyr til hele familien

Cyklen er et enestående redskab til at få familien samlet omkring en sjov aktivitet, der giver god motion og sved på panden. Alle kan være med, når det gælder cykling - de yngste på deres egne børnecykler og de helt små, i en smart cykelstol. Så når vejret byder sig, er der ingen undskyldning for ikke at komme ud, røre sig og få lidt frisk luft. Før I ruller afsted ud i det grønne, er det vigtigt at sikkerheden er på plads - alle iført cykelhjelme. Du kan se det store udvalg af cykeludstyr til både børn og voksne her på siden. Så er i godt kørende inden længe!
 

Bestil citybiken til damer i dag på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg, så mon ikke der er en god chance for at finde den helt rigtige cykel. Cyklen skal passe til dit behov, din stil og temperament for, at du får den brugt. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken cykel der står parat, når du skal afsted. Valget er dit! Vi sørger naturligvis for, at cyklen leveres lige til døren, hvis det er nemmest for dig.